Τελευταία Νέα

Γράφει η Νίκη Κεράστα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  4/12  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12/2017

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,

Καλό μήνα να έχουμε και καλές γιορτές !!!

Ο τελευταίος μήνας του 2017 ήρθε, και μαζί του κλείνει ένας αστρολογικός κύκλος που είχε ξεκινήσει πριν τρία χρόνια. Αναφέρομαι στο πέρασμα του κρόνου από τον τοξότη από τις 23/12/2014 μέχρι τις 20/12/2017. Επηρέασε σημαντικά και έφερε :

στους κριούς  ένα πτυχίο, μία ειδική γνώση, ένα μακρινό ταξίδι, νομιμοποίηση σε ένα επαγγελματικό θεμα, ένα νομικό θέμα, και πνευματική εξέλιξη.

στους διδύμους στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών κατάλαβαν ότι έπρεπε να ξεκαθαρίσουν τις σημαντικές  και απαραίτητες σχέσεις και συνεργασίες τους, απομακρύνοντας τις περιττές και χωρίς ουσία επαφές.

στους λέοντες να προσγειωθούν στην πραγματικότητα, να  σοβαρευτούν με έναν απόγονο, και ό,τι κάνουν, να το κάνουν με την καρδιά τους. Να σταθούν πιο εύκολα στα δικά τους πόδια και να πάρουν σοβαρές αποφάσεις στα αισθηματικά τους.

στους παρθένους να ανατρέξουν στο παρελθόν τους και στα τραύματα της οικογενειακής ζωής τους, και  να απομακρύνουν από το σπίτι τους βλαβερά και ακάθαρτα πρόσωπα. Ίσως ξανασυστήθηκαν με  κάποιο μέλος της οικογένειάς τους,  και  ασχοληθηκαν με κληρονομικά ή ακίνητη περιουσία

στους ζυγούς να μάθουν καλύτερα κάτι, να εξειδικευτούν, να μορφοποιήσουν τις ιδέες τους, να οργανωθούν περισσότερο και έχουν την ευκαιρία να βάλουν σε τάξη το άμεσο περιβάλλον τους.

. στους τοξότες  να ωριμάσουν και να αντιμετωπίσουν τις ευθύνες της ζωής. Να εστιαστούν στον εαυτό τους, να περιορίσουν τον διασκορπισμό σε πολλά θέματά τους.  Οι συνθήκες απαίτησαν να αναπτύξουν την υπομονή τους.

στους υδροχόους να σταθεροποιήσουν φιλίες που είναι χρήσιμες πρακτικά και να βγάλουν μιας και δια παντός από την ζωή τους φίλους που ήταν πιεστικοί ή ανεύθυνοι. Να δώσουν συγκεκριμένη μορφή στα όνειρα στις επιθυμίες, και στους στόχους τους.

στους ιχθύες  να αποκτήσουν περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες στα φιλόδοξα επαγγελματικά τους σχέδια, παρά τα εξωτερικά εμπόδια. Ήταν  περίοδος καρμικής ανταπόδωσης στα εργασιακά και αν  δουλέψαν σωστά και σκληρά  ανταμειφθηκαν, διαφορετικά θα υπάρξουν περισσότερα προβλήματα στην δουλειά τους.

Τα κύρια αστρολογικά φαινόμενα που χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα, είναι η αναδρομή του ερμή από την Κυριακή 3/12 μέχρι τις 23/12, που δηλώνει από τη θέση του τοξότη, καθυστέρηση στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στο εμπόριο ακόμη και  χάσιμο πραγμάτων. Αποφύγετε αποφάσεις, παραγγελίες, υπογραφές σημαντικών εγγράφων. Από την άλλη όψη του νομίσματος, μας καλεί να σταθούμε και να φανταστούμε την καθημερινότητά μας με ισχυρή δόση φιλο-σοφίας, ζεστασιάς και ξεγνοιασιάς. Είναι καλή περίοδος για να ταξιδέψουμε με το μυαλό, με το λόγο, γραπτό και προφορικό,  στο πιο επιθυμούμε να είναι το πραγματικό νόημα της ζωής μας! Στη συνέχεια η σύνοδος που θα κάνει με τον κρόνο,  μας κάνει υπεύθυνους σε λόγια, πράξεις και αρκετά οργανωμένους. Το Σάββατο 9/12 ο άρης εισέρχεται στο δυναμικό, μαχητικό, διεκδικητικό, αλλα και εκδικητικό ζώδιο του σκορπιού.  Το μότο της εβδομάδας είναι : «Θέλω να  χαλαρώσω και να το ρίξω λίγο έξω, αλλά… η εβδομάδα θα μου δείξει  τι σημαίνει τακτοποίηση , μεθοδικότητα και σεβασμός στις αξίες !!! ».

ΚΡΙΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου), κινείστε με υπευθυνότητα και σύνεση σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Κάποιοι θα συναντήσετε δυσκολία σε ένα νομικό θέμα. Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει και κυνηγάτε τα συμφέροντά σας πιο μαχητικά. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου) τάσεις φυγής νοητικές και μη, από το σπίτι ή από το γραφείο διαφαίνονται μέχρι την Τετάρτη. Η δημιουργικότητά σας είναι εμπνευσμένη, με νέες θετικές ιδέες για τη λύση των θεμάτων σας.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/4ου) θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε καθημερινά θέματα στην εργασία, σε νομικά ή θέματα σπουδών. Από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή, απαιτείται οργάνωση μυαλού, συντονισμός στην εργασία και καλη διαχείρηση του χρόνου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου) κοπιάζετε νοητικά και σωματικά για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της εργασίας. Μια οικονομική συναλλαγή σας πιέζει. Από το Σάββατο μπαίνετε σε μία περίοδο διεκδίκησης από τους κοντινούς σας ανθρώπους, και εκείνοι προς εσάς. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) προκύπτουν έξοδα προς τακτοποίηση για το σπίτι ή για κάποιο ακίνητο. Κάποιοι τακτοποιείτε φορολογικές και κληρονομικές εκκρεμότητες. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/5ου) προβλέπονται κάποιες οικονομικές και καθυστερήσεις. Από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή, ένας οικονομικός ή νομικός στόχος απαιτεί πολύ ενέργεια απο εσάς,  για να επιτευχθεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου) πιέζεστε ψυχολογικά και συναισθηματικά απο μια στενή προσωπική σας σχέση. Επίσης βάζετε στόχους  στην εργασία σας και δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας, γι’ αυτούς. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) μια συμφωνία διαφαίνεται. Καλό ειναι να μην την κλείσετε μεχρι τα Χριστούγεννα. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/6ου) προκύπτουν, κάποια θέματα με οικονομική χροιά στον οικείο χωρο που η διαχείρησή τους θέλει λεπτό χειρισμό. Κάποιοι,  θα κληθουν να τακτοποιήσουν κληρονομικές ή φορολογικές εκκρεμότητες. Καλό θα είναι να κλείσετε παλια θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου), η συνεργασία με τους ανθρώπους του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος, και στην εργασία απαιτεί υπευθυνότητα και εγκράτεια. Από το Σάββατο ο έρωτας και η τύχη μπαίνει στη ζωή σας. Για τους  γονείς, η βοήθειά σας, είναι καθοριστική για ένα παιδί σας.  Είστε δυναμικοί και έχετε διάθεση για δημιουργία και ρίσκο. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 12/7ου) η εργασία μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας με θετική προσέγγιση. Εξαιρούνται οι γεννημένοι στις 8-9 /7ου Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/7ου) προκύπτουν εμπόδια στην εργασία και καθυστερήσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να επιστρατεύσετε όλη τη μεθοδικότητά  και τις ορθές επικοινωνιακές τεχνικές, προς αποφυγην παρεξηγήσεων στον εργασιακό τομέα. Κάποιο παλιό θέμα υγείας επανέρχεται και το αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία παίρνοντας τη συμβουλή του ειδικού. Μαθαίνετε χρήσιμες πληροφορίες για την εργασία σας.

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου), η εβδομάδα ξεκινάει με διεκπεραίωση εγγράφων στην εργασία ή η καθημερινότητα με  τα παιδιά σας, έχει πολλές ευθύνες. Απο το Σάββατο η νοητική σας δραστηριότητα είναι πολύ γόνιμη και φέρνετε εις πέρας ότι βάλετε σαν στόχο. Νομικά θέματα , σπουδών ή εξωτερικού θα σας απασχολήσουν.  Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) έχετε την εύνοια της τύχης, οι καλλιτέχνες έχετε έμπνευση, οι γονείς, παίρνετε χαρά από ένα παιδί σας και σε όλους η διάθεση είναι ανεβασμένη. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/8ου) επανέξετάζετε τα συναισθήματα προς ένα φίλο, και επαναπροσδιορίζετε τους οικονομικούς στόχους μέσα από τον εργασιακό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου) η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι και στους οικείους σας. Σκέφτεστε οικονομικά θέματα με παιδί και την διευθέτησή τους, και αυτή η σκέψη σας κάνει λίγο σκυθρωπους. Από το Σάββατο τακτοποιείτε μια οικονομική υποχρέωση. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου) νιώθετε μια χαρά στο σπίτι και με τους οικείους σας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/9ου) ,κάποια θέματα που έχουν προκύψει στο σπίτι , με ένα παιδί ή με έναν γονέα σας, τα επανέξετάζετε με περισσότερη ορθολογιστική προσέγγιση. Οι γεννημένοι από τις 20/9 και μετά είστε πιεσμένοι με οικογενειακά θεματα ή ακινήτου, αλλά υπομονή για δύο εβδομάδες ακόμη.

ΖΥΓΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 2/10ου) έχετε στην αρχή της εβδομάδας βαριά διάθεση στο σπίτι και δεν θέλετε να μιλάτε πολύ. Υπάρχει η τάση το μεταφορικό μέσον να έχει καποιο θέμα ή το τηλέφωνό σας ή ο Η/Υ και να δυσκολεύει την επικοινωνία σας.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) η κοινωνικότητα και η κινητικότητά σας αυξάνεται ευχάριστα. Αδέρφια,  συγγενείς εμφανίζονται. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 22/10ου) κάποια λάθη έκφρασης ή με αριθμούς ή με δημόσια έγγραφα ή γραφειοκρατικές καθυστερήσεις είναι πολύ πιθανα. Ένας λόγος θα είναι ο μεγάλος όγκος εργασίας. Για όλους τους Ζυγούς, καλό είναι να αποφύγουν αποφάσεις, παραγγελίες και υπογραφές σημαντικών εγγράφων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου  έως 2/11ου) η εβδομάδα ξεκινά με έξοδα για μερικούς για το μεταφορικό μέσο ή για την επικοινωνία ή για το δημόσιο για κάποιους άλλους. Από το Σάββατο γίνεστε πολύ δραστήριοι στην καθημερινότητα και άθελά σας λίγο εριστικοί, λόγω υπερέντασης. Προσοχή σε μικρο-κοψίματα.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου) κάποιος που σέβεστε ή ένας γονιός σας βοηθά οικονομικά. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/11ου) κάποιες καθυστερήσεις θα προκύψουν στα έσοδα που περιμένατε. Από την Τρίτη θα μετακινηθείτε και θα επικοινωνήσετε επίμονα με ανθρώπους που σας χρωστάνε χρήματα,  για να τα εισπράξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου έως 2/12ου) μια οικονομική υποχρέωση, σας κάνει να τρέξετε για να την διεκπεραιώσετε μέχρι την Πέμπτη. Ένας φίλος συμβάλλει θετικά.  Από το Σάββατο για κάποιους, ένας κρυφός έρωτας προκύπτει. Οι γονείς ανακαλύπτετε κάτι που ήδη ξέρατε, για ένα παιδί σας.   Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/12ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Απολαύστε με ανεμελιά και χαρά αυτή την εβδομάδα!  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/12ου) έρχεται μια επαγγελματική συνεργασία με κέρδος, η οποία θα αποδώσει μετά τα Χριστούγεννα. Όσο είναι εφικτό, αποφύγετε έξοδα για διασκέδαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου), ένα συναισθηματικό θέμα, σας προβληματίζει για το πως να το χειριστείτε όσο το δυνατόν πιο πρακτικά. Για άλλους, είναι ένα παιδί ή ένας γονιός που απαιτεί την ψυχολογική σας συμπαράσταση. Προς το τέλος της εβδομάδας στοχεύετε στη λύση οικογενειακών και κτηριακών θεμάτων.  Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/1ου) έχετε κάποια ψυχολογικά σκαπανεβάσματα. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/1ου) κάνετε επαφές επαγγελματικής φύσεως άλλες μυστικές, άλλες φανερές κάποιες καινούριες και κάποιες που έρχονται από παλιά. Η υγεία μπορει να σας απασχολήσει λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/1ου) η εβδομάδα αρχίζει με την τάση να θέλετε να δραπετεύσετε μακρυά από το σπίτι, και νοητικά,  αλλά κάποιες υποχρεώσεις να σας εμποδίζουν. Για κάποιους ένα νομικό ή τραπεζικό θέμα διευθετείται. Από το τέλος της εβδομάδας ο λόγος σας ακούγεται σε σημαντικά άτομα. Ανεβάζετε τον πήχη στα κοινωνικά στάτους αποφασιστικά. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 9/2ου) η κοινωνικότητά σας αυξάνεται, και θέλετε να είστε συνεχώς έξω με κόσμο. Οι σύλλογοι, η πολιτική σας απασχολούν. Αρπάξτε τις ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κύκλο σας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) μια σημαντική μυστική επαφή σας βοηθάει να ξεμπλοκάρετε ένα οικονομικό θέμα. Επιδιώκετε να βρεθείτε με παλιούς γνωστούς και φίλους.

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους γεννημένους στο πρώτο 10ημέρο (από 19 έως 28/2ου) κάποια λόγια στο επάγγελμα,  σας στενοχωρούν. Υπάρχει επίσης, η τάση, να ανταλλάξετε λόγια με έναν γονιό.  Από το τέλος της εβδομάδας, διεκδικείτε με τον αέρα του νικητή, μια νομική υπόθεση. Θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) έχετε επαγγελματική εύνοια και η δουλειά σας, φαίνεται και σας ανταμοίβει. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/3ου)  έρχεται μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα σας κάνει να  την σκεφτείτε, και πιθανών να κάνετε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο