Τελευταία Νέα

 

Γράφει η Νίκη Κεράστα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  13/11  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/11/2017

Αυτή η εβδομάδα, έρχεται να σφραγίσει την ευκαιρία, της προηγούμενης και να την σταθεροποιήσει, εντάσσοντάς την, στις αυστρηρές δομές του κρόνου, κυρίως για τα ζώδια της φωτίας, του τρίτου 10ημέρου. Οι καρκίνοι, σκορπιοί, ιχθείς, ταύροι, λέοντες, και υδροχόοι του πρώτου 10ημέρου, διευκολύνονται και γι’ αυτο χαλαρώνουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Το μότο της εβδομάδας είναι : « εργασία και χαρά ».

ΚΡΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου) η εβδομάδα αρχίζει με απόθεμα αυτοπεποίθησης και εσωτερικής δύναμης για να κυνηγήσετε τους στόχους σας.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου) θα κινείστε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με ερωτική και έντονα διαισθητική διαθεση. Την Τρίτη μια πλάνη όσον αφορά σε γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, παραμονέυει.  Την Πέμπτη έχετε μια οικονομική μυστική στήριξη. Εξαιρούνται οι γεννημένοι στις 6-7 /4ου    Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 19/4ου) θα έχετε καταλάβει την νέα κατάσταση που έχει προκύψει, γι΄αυτό κάντε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να την σταθεροποιήσετε. Έχετε την απαραίτητη στήριξη που χρειάζεστε. Ζητήστε την και θα σας δωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου), ευνοούνται  πολύ οι επαγγελματικές συνεργασίες. Ποντάρετε σε αυτές γιατί θα έχετε ωφέλη.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) η συναλλαγή με φίλους, γνωστούς και συλλόγους διεξάγεται με άνεση και με άμεσα και έμμεσα ωφέλη. Σύσφιξη σχέσεων στην οικογενεια.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/5ου) έρχεται μια επικύρωση να ολοκληρώσει το επαγγελματικό σας σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου), προωθείται με άνεση μια επαγγελματική συμφωνία. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) επαγγελματικές επαφές και μετακινήσεις, που στόχο έχουν το κλείσιμο μιας συμφωνίας , ευνοούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Τάση για ασάφιες και μπερδέματα με την οικογένεια την Τρίτη. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 20/6ου) μια συμφωνία οικονομικού περιεχομένου, για την οποία έχετε κοπιάσει από την αρχή του έτους,  σταθεροποιείται.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου), η δημιουργική σας απόδοση είναι σε υψηλό επίπεδο, όσον αφορά στους συλλογους, στο σπίτι, στην εργασία. Εκμεταλλευτείτε την, παράγοντας περισσότερο. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/7ου)  η τύχη, σας ευνοεί, όπως και ο έρωτας. Οι γονείς κάνετε κάποια έξοδα για τα παιδιά σας.  Την Πέμπτη έχετε έμπνευση για καλλιτεχνία. Εξαιρούνται οι γεννημένοι στις 8-9 /7ου Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 13 έως 21/7ου) μια μυστική, μέχρι πρότινος, επαγγελματική συμφωνία σταθεροποιείται, και βγαίνει στο φως.

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου), μια ηθική στήριξη σας δίνετε απο την οικογένεια σας, που πολύ σας ευχαριστεί.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) η τακτοποίηση θέματων οικογενειακών, ακινήτων και κληρονομικών διεξάγονται με ευκολία. Την Τρίτη υπάρχει πιθανότητα μιας διάψευσης οικονομικού περιεχομένου και με μια ερωτική χροιά. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 13 έως 21/8ου) το θεαματικό τρίγωνο ουρανού κρόνου, σας επιβραβεύει για την δημιουργικότητά ,την εργατικότητα και την συνεργατικότητα, αναδεικνύοντας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου), ευνοούνται μεαβιβάσεις ακινήτων και τακτοποίηση πάσης φύσεως νομικών – οικονομικών εκκρεμοτήτων.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου)  οικονομικές κυρίως συμφωνίες, για τις οποίες έχετε προσπαθήσει εδώ και  καιρό , έρχονται στο φως με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Προσοχή την Τρίτη με τις συμφωνίες που κλείνετε και για τις υποσχέσεις που δίνετε. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 13 έως 21/9ου) , κλείνουν θετικά για εσας, παρόλες τις δυσκολίες που συναντατε από την αρχή του έτους, θεματα επαγγελματικής στέγης, κληρονομικά και ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 2/10ου)μπορείτε να  χρησιμοποιείσετε με άνεση το μοναδικό τρόπο που έχετε, για να κλείσετε μια συμφωνία προς όφελος σας. Επωφεληθείτε! Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) ένας φίλος σας βοηθάει για να πετύχετε έναν  εργασιακό και οικονομικό στόχο. Εξαιρούνται οι γεννημένοι στις  9-10/9ου    Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 13 έως 22/10ου) ο κρόνος έρχεται να σας δώσει  τις επισφαλίσεις που χρειάζεστε, για την νεα συναισθηματική κατάσταση στην οποία εχετε περιέλθει με την συγκατάθεση του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου  έως 2/11ου) μια μυστική συνεργασία αποδίδει καρπούς. Ομορφαίνεται επικίνδυνα, αλλά προσέξτε και τα κιλά σας.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου)  η γοητεία της εξουσίας και του ερωτισμού που εκπέμπετε, είναι έκδηλη σε όλους δίπλα σας. Η δημιουργικότητα και η καλλιτεχνία είναι έντονα παρούσα.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/11ου) μέσα από μια επαγγελματική συμφωνία, εξασφαλίζεται τη σταθερότητα των εσόδων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου  έως 2/12ου) η άριστη ψυχολογική σας κατάσταση, σας χαρίζει ήρεμη δύναμη στην εργασία, στους φίλους και στην εν γένη επαφή σας με τον κόσμο.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/12ου) η αρμονία στον οικογενειακό και επαγγελματικό χώρο υπάρχει, ενώ την Τρίτη κάποιες διαψέυσεις στον ίδιο χώρο είναι πιθανές. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 20/12ου) το τρίγωνο ουρανού κρόνου , σταθεροποιεί μια οικονομική συμφωνία, για την οποία έχετε προσπαθήσει καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου), έχετε τη κρυφή στήριξη ενός ισχυρού προσώπου. Ευνοούνται ο εθελοντισμός και η φιλανθρωπία. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/1ου) οι επαφές με ισχυρούς φίλους φαίνονται χρήσιμες όπως και με συγγενείς. Εξαιρούνται οι γεννημένοι στις 7-8 /1ου  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 19/1ου) ολοκληρώνεται μια ανανέωση  στην οικία σας αλλά και μέσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 29/1ου), οι επαγγελματικές επαφές μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, με θετικό πρόσιμο . Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 8/2ου) προκύπτουν έσοδα κυρίως απο το επάγγελμα και την οικογένεια. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) ένα φιλικό άτομο, συμβάλλει να συνδεθείτε  με άλλα άτομα, που σας βοηθούν να εδραιωθείτε.

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 19 έως 28/2ου), είστε ανοιχτοί σε επαγγελματικές προτάσεις, δέχεστε την εύνοια σε νομικές υποθέσεις και για κάποιους, ένα ταξίδι έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) η μάθηση που έχει πρακτικό χαρακτήρα, θα σας απασχολήσει. Την Τρίτη αποφύγετε συμφωνίες γιατί δεν θα τηρηθούν . Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/3ου) ο επαγγελματικός στόχος για τον οποίο έχετε κοπιάσει καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους, σταθεροποιείται και αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο