Τελευταία Νέα

 

Γράφει η Νίκη Κεράστα

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/10 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ  5/11/2017

Μια πλούσια, σημαντική εβδομάδα, με ροπή στις αλλαγές, στην υλοποίησή τους, και πολύ σύντομα στη σταθεροποίησή τους. Το μότο είναι: «Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς»!

ΚΡΙΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας ένα όνειρο σας δίνει τη δύναμη για να προωθήσετε συνεργασίες με αγαπημένα πρόσωπα. Είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Εύνοια σε νομικές υποθέσεις. Ολοκληρώνεται ένα οικονομικό θέμα. Με την Πανσέληνο, κάνετε αλλαγή πλεύσης σε οικονομικούς στόχους, σε συνεργασίες και σε φιλίες. Από τις 5/11 που ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, είστε πιο ανοιχτοί σε επαγγελματικές προτάσεις και επαφές, στις μετακινήσεις και στην εκπαίδευση.

Ευκαιρία: Θετική προοπτική ενός επαγγελματικού στόχου, σε συνδυασμό με σπουδές ή εξωτερικό ή νομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας, θα κάνετε επωφελείς συμφωνίες με την οικογένεια ή μέσω ενός ακινήτου. Σταθερότητα στην εργασία. Στις 4/11 η Πανσέληνος στο ζώδιό σας αφορά σε συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου. Προσοχή στις υπερβολές! Ταυτόχρονα η τάση της ημέρας είναι αλλαγές στην εργασία. Με τον Ερμή στον Τοξότη η επικοινωνία θα είναι πιο έντονη για  χρήμα και  σεξ.

Ευκαιρία: Όνειρα κρυμμένα στο συρτάρι, σε σχέση με την ανέλιξή σας στην καριέρα, και έχοντας ανοιχτούς τους ορίζοντες σας, αρχίζουν να παίρνουν μορφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στις 4/11 θα προωθήσετε μυστικές επαγγελματικές συμφωνίες. Καινοτόμες, δημιουργικές ιδέες και ανατροπές στα ερωτικά σας είναι πολύ πιθανές. Με τον Ερμή στον Τοξότη αυξάνετε τη διπλωματικότητά σας στις σημαντικές σας σχέσεις και στην οικογένεια. Εύνοια στην υγεία και στην εργασία.

Ευκαιρία: Μία συνεργασία με φίλο φέρνει οικονομικά οφέλη ή ένας νομικός ή σπουδαστικός στόχος που έχει επιτευχθεί, φέρνει μια οικονομική συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας έχετε την εύνοια της τύχης με κέρδη, με το εξωτερικό και με τις σπουδές. Η Πανσέληνος στις 4/11 σας κάνει δημιουργικούς στην εργασία με προσφορά και εύνοια. Ο ευαίσθητος άξονας οικογένειας-ακινήτων-καριέρας έρχεται να ανατραπεί ή και να ανανεωθεί από οικονομικούς παράγοντες. Από τις 5/11 γίνεστε πιο αναλυτικοί, πρακτικοί και λεπτομερείς στην εργασία. Καλή περίοδος για ιατρικές εξετάσεις.

Ευκαιρία : Άνοδος στην εργασία από συνεργασίες με κέρδος.

ΛΕΩΝ

Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει σε αρμονία με τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και ανοιχτούς-ές σε νέες ιδέες. Κάνετε μια βουτιά στο προσωπικό σας ασυνείδητο. Η πανσέληνος στις 4/11 σας κάνει να υπερβάλλετε με το συναίσθημα, στην οικογένεια και στην εργασία. Παράλληλα βρίσκετε νέους τρόπους επικοινωνίας με συνεργάτες, συντρόφους. Το εξωτερικό σας ανοίγει δρόμους επικοινωνίας και μάθησης. Από τις 5/11 ο λόγος σας γίνεται πιο στοχευμένος όσον αφορά στο κέρδος και στις κατακτήσεις.

Ευκαιρία: Δημιουργία στην εργασία με επαγγελματικές συνεργασίες-συμφωνίες. Ένας έρωτας από μακριά. Οι σπουδές, ο νόμος, η τεχνολογία, το διαδίκτυο συμβάλλουν καταλυτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές επαφές και σκέψεις για θέματα νομικά, σπουδών, οικογενειακά και για τους στόχους σας θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο στις αρχές της εβδομάδας. Θα κάνετε κάποια έξοδα για την εργασία ή την υγεία, τις σπουδές ή για ένα ταξίδι. Τάση αλλαγής στον τρόπο που διαχειρίζεστε τους οικονομικούς πόρους. Με τον Ερμή στον Τοξότη, κουβαλάτε ό,τι έχει σχέση με την εργασία, στο σπίτι.

Ευκαιρία: Προοπτική εσόδων από εργασία και ακίνητα ή εργασία στο χώρο της οικίας.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος σας φέρνει μια δόση υπερβολής στη διαχείρηση του χρήματος, του σεξ, μια συναισθηματική ανασφάλεια η οποία δεν είναι εύκολο να κρυφτεί. Θα πρότεινα προσοχή στις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν με οικονομικούς συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα, γιατί υπάρχει κίνδυνος προκλήσεων. Από 5/11 υπάρχει διαύγεια και εξωστρέφεια.

Ευκαιρία: Συμβόλαια για ένα ακίνητο, δημιουργικές συμφωνίες με την οικογένεια, ένας απόγονος, ένας γάμος, ένας έρωτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας πρωταγωνιστούν ο έρωτας, η φαντασία και η δημιουργία στην εργασία. Το χρήμα έρχεται από μακριά, από νομικές συμφωνίες και επαφές γενικώς. Η Πανσέληνος στις 4/11  χαρακτηρίζεται από υπερβολή, γι’ αυτό αφήστε να περάσει για να αποφασίσετε. Μια ψυχολογική αναστάτωση ή ένα θέμα υγείας δικό σας ή του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας απασχολήσει.

Ευκαιρία: Χρήματα από εργασία, ακίνητο, οικογένεια, μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αρχίζει με την τακτοποίηση κληρονομικών θεμάτων ή ακινήτων από νομικής πλευράς. Η Πανσέληνος στις 4/11  σας δίνει υπερβολική αισιοδοξία σε σχέση με την εργασία. Προσέξτε τι λέτε στον εργασιακό σας χώρο γιατί μπορεί να σας κοστίσει σε χρήμα και όχι μόνο! Από τις 5/11 έχετε την τάση να τα λέτε έξω από τα δόντια. Συγκρατηθείτε όταν το κρίνετε συμφέρον.

Ευκαιρία: Μια συναισθηματική επιτυχία ή οικονομική συμφωνία αρχιζει να παίρνει μορφή ή, για όποιον το επιθυμεί, έρχεται ένας απόγονος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος σας παροτρύνει να ασχοληθείτε αρκετά με τις κάθε είδους σχέσεις σας: φιλικές, ερωτικές, γάμου. Ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσει ξαφνικά έξοδα για το σπίτι, την οικογένεια, τα παιδιά, την εργασία ή και συναισθηματικές αναστατώσεις. Έχετε αρκετές ιδέες για την εργασία σας.

Ευκαιρία : Έσοδα από το δημόσιο, ένα ακίνητο ή την εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στις 4/11 φέρνει υπερβολή στον τομέα της εργασίας και στο σπίτι. Επίσης, βιώνετε ριζικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης και έκφρασης απέναντι στους οικείους σας και όχι μόνο. Από τις 5/11 γίνεστε πιο φιλικοί, κοινωνικοί, με δόσεις ερωτισμού και γοητείας.

Ευκαιρία: Εποικοδομητικές κοινωνικές επαφές καθώς και επίτευξη ενός προσωπικού στόχου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η εβδομάδα αρχίζει με εύνοια σε θέματα σπουδών, νομικά, επαγγελματικά. Με την Πανσέληνο έχετε μια βροχή δημιουργικών ιδεών και φαντασίας στην εργασία. Οικονομικοί παράγοντες σας αναστατώνουν, αλλά βρίσκετε μια επικοινωνιακή διέξοδο, που σας  ξεμπλοκάρει ψυχολογικά.  Από 5/11 τα δίνετε όλα για το κοινωνικό σας προφίλ.

Ευκαιρία: Ένας κρυφός επαγγελματικός στόχος αποδίδει καρπούς.

 

 

Καλή εβδομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο