Τελευταία Νέα

 

Ο ήλιος καίει και εσύ θέλεις να τον απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς. Προσοχή όμως, πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου. Και δεν εννοούμε μόνο αντηλιακό για το κορμί και το πρόσωπο. Ανάλογη προστασία χρειάζονται και τα μαλλιά μας, ειδικά αν είναι βαμμένα. Παρακάτω σου έχουμε εξασφαλίσει τα πιο σημαντικά tips για υπέροχα μαλλιά ακόμα και κάτω απ’ τον ήλιο!

Αγοράστε ένα αντηλιακό για τα μαλλιά σας. Υπάρχουν πολλών ειδών στο εμπόριο. Εσείς θα επιλέξετε με προσοχή αυτό που ταιριάζει ακριβώς στην ποιότητά τους. Μπορείτε να συμβουλευτείτε γι’ αυτό κι έναν ειδικό.

Φορέστε καπέλο. Εξάλλου είναι φέτος πολύ στη μόδα και υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο εμπόριο. Αν θέλετε να είστε και femme fatale, αγοράστε ένα πολύ μεγάλο ψάθινο, που θα θυμίζετε πρωταγωνίστρια του σινεμά.

Αν σας αρέσουν οι βουτιές, τότε αμέσως μόλις βγείτε από τη θάλασσα, πηγαίνετε κατευθείαν στο ντους για να τα ξεπλύνετε από το αλάτι που είναι καταστροφικό για την τρίχα. Αν θέλετε βέβαια την άποψή μας, καλό θα είναι να μαζεύετε τα μαλλιά σας και να μην τα βρέχετε σε καθημερινή βάση.

Αν έχετε βαμμένα μαλλιά, μόλις πάτε σπίτι μπορείτε να τα ξεπλύνετε με μαγειρική σόδα! Κάνει θαύματα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο