Τελευταία Νέα

 

Όπως σε όλες τις διακοπές έτσι και το Πάσχα πήραμε 2-3 κιλά και τώρα ενόψει καλοκαιριού θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτά. Είναι οι ιδανικές μέρες για να ξεκινήσεις γυμναστική, σωστή διατροφή και αποτοξίνωση! Έτσι λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε κάποιες εύκολες ασκήσεις προκειμένου τα κιλά του Πάσχα να αποτελέσουν παρελθόν από την σιλουέτα σας, η οποία πρέπει να είναι η κατάλληλη για το καλοκαίρι που πλησιάζει.

  • Κάνε τζόκινγκ. Το γρήγορο περπάτημα είναι μια λύση αν είσαι εντελώς αγύμναστη. Ξεκίνησε με 15 λεπτά την ημέρα και αν είσαι κοντά σε θάλασσα ακόμη καλύτερα. Θα ιδρώσεις και μετά θα είσαι έτοιμη και για κολύμπι!
  • Αν είσαι σε σχέση σου έχουμε την καλύτερη γυμναστική. Κάνε σεξ! Οι θερμίδες που θα κάψεις θα είναι τόσες ώστε σιγά σιγά να απαλλαγείς και από τα παραπανίσια κιλά.
  • Κάνε καθισματάκια χρησιμοποιώντας βαράκια. Μείνε όρθια, άνοιξε τα πόδια σου με απόσταση ίση περίπου με το άνοιγμα των ώμων, κράτησε τα βαράκια στη μέση και κάνε καθισματάκια. Τρία σετ των 12 επαναλήψεων για αρχή.
  • Αν είσαι από τις γυναίκες που τα κιλά τα παίρνεις στην κοιλιακή χώρα, η ιδανική άσκηση είναι οι κοιλιακοί. Ξεκίνα με 4 σετ των 15 επαναλήψεων.
  • Πάρε τις φίλες σου και πηγαίνετε για περπάτημα. Τουλάχιστον μία ώρα θα κάνετε και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα. Οι γυναικείες συζητήσεις περί σχέσεων είναι ιδανικές καθώς η ώρα περνάει πολύ γρήγορα χωρίς να το καταλαβαίνεις!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο