Τελευταία Νέα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της διπλής οικογενειακής τραγωδίας στη Μεσσήνη που αποκαλύπτονται ώρα με την ώρα για τον 59χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε τη 10χρονη κορούλα του στον ύπνο της και μετά αυτοκτόνησε.

Καταθέσεις ανθρώπων που γνώριζαν πληροφορίες για την οικογένεια αναφέρουν ότι ο 59χρονος άνδρας που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα την 10χρονη κόρη του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε, πίστευε πως είχε καρκίνο, χωρίς -μέχρι αυτή την ώρα-να έχει διευκρινιστεί αν πράγματι είχε διαγνωστεί με την ασθένεια.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία χρόνια ο 59χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Πριν από τρία χρόνια η γυναίκα του έφυγε από την ζωή χτυπημένη από την επάρατη νόσο. Έκτοτε, ο άνδρας που σήμερα έλαβε την αδιανόητη απόφαση να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί είχε κλειστεί στον εαυτό του και έπαιρνε φάρμακα προκειμένου να μπορέσει να ορθοποδήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες είχαν προσπαθήσει να απομακρύνουν την άτυχη κορούλα του από κοντά του, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Ο ίδιος εργαζόταν περιστασιακά με 8μηνες συμβάσεις στον Δήμο. Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή την περίοδο δεν εργαζόταν και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Συγγενής από την οικογένεια του θείου της άτυχης 10χρονης αποκαλύπτει στο protothema: «Το κορίτσι ήταν η ζωή του, η ψυχή του, τα μάτια του, το φως του, τα πάντα του».

Ο αδερφός της μητέρας της 10χρονης που έφυγε από την ζωή πριν από τρία χρόνια χτυπημένη από καρκίνο είχε την ανιψιά του σαν κόρη του. Ο ίδιος δεν έχει οικογένεια και όλη του η ζωή ήταν η μικρούλα Βαλεντίνη.

Όπως αποκαλύπτει στο protothema η κυρία Σοφία, συγγενής της οικογένειας: «Είχαν δυσκολευτεί πάρα πολύ να κάνουν το παιδί. Η μαμά για αυτό τον λόγο πέθανε από καρκίνο, από τις πολλές εξωσωματικές».

πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/663406/suglonizoun-oi-leptomereies-tis-oikogeneiakis-tragodias-sti-messini/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο