Τελευταία Νέα

 

Με τον ερχομό της άνοιξης έρχεται και ένα «δώρο» από τον Δήμο Λεβαδέων για τα παιδιά. Παιδικές χαρές με καινούρια παιχνίδια, με αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας, για απολαυστικό παιχνίδι και διασκεδαστικές  δραστηριότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες του viotiaplus.gr ην ερχόμενη εβδομάδα θα εγκατασταθεί ο εργολάβος.  Και λίγο πριν από  το Πάσχα ή το αργότερο μέχρι το τέλος του Απρίλη, σύμφωνα με τον Δήμο Λεβαδέων, αναμένεται να παραδοθούν προς χρήση μετά την εκ βάθρων ανακαίνισή τους / ανάπλαση  οκτώ παιδικές χαρές, οι πέντε εκ των οποίων στη Λιβαδειά και οι τρεις στην περιφέρεια.

 

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις παιδικές χαρές στο Πάρκο Ερκυνας, στην κεντρική πλατεία, στην οδό Κασιμίδη, στην Πλατεία Συνοικισμού και στο Πάρκο Καζάζη στη Λιβαδειά,  και στις δημοτικές κοινότητες Δαύλειας, Αγίου Γεωργίου και Κυριακίου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 190.000 ευρώ, μετά την έκπτωση όμως που επετεύχθη το κόστος μειώνεται στις 170.000.

Η διάθεση χώρων στα παιδιά για ασφαλές παιχνίδι σε ευχάριστο, καθαρό, προστατευμένο περιβάλλον είναι ένα από τα πεδία που δείχνουν αθροιστικά τη στάθμη πολιτισμού μιας πόλης. Η μέριμνα για τη δημιουργία, τις προδιαγραφές ασφάλειας και τη λειτουργία τους ανήκει σ’ αυτή.  Σε εμάς τους πολίτες μένει να διατηρούμε τους χώρου αυτούς ασφαλείς, καθαρούς και σε καλή κατάσταση.  Και αυτό είναι ένας δείκτης της δικής μας ποιότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο