Τελευταία Νέα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, που έγινε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Κατερίνης, η ομάδα σκυταλοδρομίας 4×400μ. εφήβων του ΑΚΟΛ κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο σταματώντας το χρονόμετρο στο 3:23.62 η οποία είναι η καλύτερη επίδοση στους εφήβους σε επίπεδο συλλόγων για το 2017.

Την ομάδα αποτελούσαν οι Αλέξανδρος Μπαλτσιώτης, Σπύρος Μπενέτος, Γιώργος Κωτσόπουλος και Κωνσταντίνος Ευταξίας με προπονητή τον Δημήτρη Σκαπέτη. Η νίκη του ΑΚΟ Λιβαδειάς παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αν υπολογιστεί ότι στην ομάδα των εφήβων από τους τέσσερις οι δύο -Μπαλτσιώτης και Μπενέτος- είναι παίδες.

Σε ατομικό επίπεδο σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κωνσταντίνος Ευταξίας στα 400μ. και ο Σπύρος Μπενέτος στα 800μ. καταλαμβάνοντας την 6η και 5η θέση αντίστοιχα. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κατιάνα Πέτσα στα 400μ και 200μ κατακτώντας την 7η και 12η θέση αντίστοιχα. Στα 200μ πήρε μέρος και η Μαριάντη Σκαπέτη, στάθηκε άτυχη .όμως γιατί έχασε μια θέση στον τελικό για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου. Επίσης στον τελικό των 400μ προκρίθηκε και ο Αλέξανδρος Μπαλτσιώτης, αλλά δεν έτρεξε λόγω τραυματισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο