Τελευταία Νέα

Η Παρασκευή 15 Απριλίου ανέβασε τα vibes της πόλης με το Grand Opening του νέου καταστήματος της NOVA. Το κέντρο της Λιβαδειάς φιλοξενεί πλέον την επόμενη μέρα της τηλεόρασης, του fiber internet και της τηλεφωνίας. Σε προνομιακή θέση, καλαίσθητο και λειτουργικό το νέο κατάστημα φαίνεται να μας φωνάζει turn your TV EON στον 21ο αιώνα. Η προσέλευση των φίλων της NOVA ήταν μεγάλη, η διάθεση cool και ο μπουφές εξαιρετικός. Το happening με την κλήρωση των πλούσιων δώρων κορύφωσε το ενδιαφέρον της βραδιάς -μεταξύ των τυχερών και το viotiaplus.gr :). Φυσικά κερδισμένοι ήταν όλοι οι παρευρισκόμενοι καθώς ενημερώθηκαν από τους πλέον αρμόδιους για τις απεριόριστες δυνατότητες της καινοτόμας πλατφόρμας της TV, το fiber Internet, τις ταινίες και τις σειρές on demand, το sports mode και για τόσα άλλα… Πολύ περισσότερο που όλες αυτές οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας της NOVA μπορούν να γίνουν δικές μας στις πιο προσιτές τιμές αγοράς.

Στους πλέον αρμόδιους απευθυνθήκαμε κι εμείς για να έχουμε μια αναλυτική παρουσίαση των πλεονεκτημάτων της συνδρομής στη NOVA αλλά και όλων των δυνατοτήτων που μας εξασφαλίζει το μαγικό σύμπαν της. Ο κ. Ξηρογιάννης -που μαζί με τον κ. Καραβασίλη και τον κ. Πουλαδάκη διευθύνουν το νέο κατάστημα- ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικός:

Κύριε Ξηρογιάννη, ποιες είναι οι φιλοδοξίες μιας τόσο σημαντικής επένδυσης στο κέντρο της Λιβαδειάς για τη NOVA;

Η ενοποίηση Nova και Wind, η οποία ολοκληρώνεται στο προσεχές χρονικό διάστημα, δημιουργεί έναν ενιαίο ισχυρό πάροχο με κομβικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα με υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, καθώς και συνδρομητικής τηλεόρασης.

Για την United Group, τον κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αποτελεί δέσμευση η προσφορά κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών στους Έλληνες ιδιώτες και στις επιχειρήσεις. Από το 2020, η United Group έχει ήδη επενδύσει 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα και θα επενδύσει επιπλέον 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ τα επόμενα πέντε χρόνια, εστιάζοντας σε τομείς προτεραιότητας, όπως το δίκτυο οπτικών ινών, η τεχνολογία 5G και η συνδρομητική τηλεόραση.

Η Λιβαδειά αποτελεί κομβικό σημείο στο όραμα της εταιρείας για έξυπνες πόλεις της νέας ψηφιακής εποχής και η ανακαίνιση του καταστήματος σηματοδοτεί και συμβολίζει αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ποιες είναι οι βασικές υπηρεσίες που μπορεί να βρει ο πολίτης στο κομψό νέο κατάστημα NOVA;

Με την EON, την πιο δημοφιλή τηλεοπτική πλατφόρμα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Nova ξανασυστήνει την τηλεόραση στην Ελλάδα και αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο, συνδυάζοντας πρωτοποριακή τεχνολογία με συναρπαστικό αποκλειστικό premium αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, σε προσιτή τιμή για όλους και χωρίς ψιλά γράμματα. Παράλληλα προσφέρουμε ταχύτατο Fiber Internet με ταχύτητες που φτάνουν τα 200Mbps και αξιόπιστη σταθερή τηλεφωνία σε πολύ προσιτές για όλους τιμές.

Τι καινούργιο υπάρχει σε σχέση με τα προϊόντα που προσφέρονται στους πολίτες;

Με την τεχνολογία Fiber To The Home (FTTH), η οποία φέρνει την οπτική ίνα μέσα στον χώρο του συνδρομητή, κάθε σπίτι και κάθε επιχείρηση της Λιβαδειάς μπορεί να απολαμβάνει ασύλληπτες ταχύτητες Internet 100 και 200 Mbps για όλα όσα χρειάζεται, με δωρεάν την εγκατάσταση και τον εξοπλισμό και σε πολύ προνομιακές τιμές.

Επίσης, από τον Αύγουστο και για τα επόμενα έξι χρόνια, το συναρπαστικό Αγγλικό Πρωτάθλημα της Premier League επιστρέφει στο σπίτι του και εμπλουτίζει το αθλητικό περιεχόμενο της NOVA, δίνοντας ακόμα περισσότερη αξία σε ένα ήδη πολύ δυνατό πρόγραμμα με τις καλύτερες προτάσεις των μεγαλύτερων κινηματογραφικών studios και live θέαμα από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Η ενθουσιώδης ανταπόκριση της Λιβαδειάς σ’ αυτό το ξεκίνημα να μας κάνει να περιμένουμε κάποιες εκπλήξεις;

Ο κόσμος της Λιβαδειάς έχει αγκαλιάσει και στηρίξει με συνέπεια την εταιρεία μας και το Κατάστημα Nova Λιβαδειάς τα τελευταία 15 χρόνια που δραστηριοποιείται στην πόλη. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ανταποδίδουμε αυτή του την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στην σύγχρονη οικογένεια και στον επιχειρηματία της περιοχής μας. Νέες εκπλήξεις έρχονται στο άμεσο μέλλον και θα είναι όλες ευχάριστες, μείνετε συντονισμένοι!

NOVA

Γεωργαντά 61, Λιβαδειά

Τηλ. 2261 088090

https://www.facebook.com/Katastima.Nova.Livadeia

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο