Τελευταία Νέα

Ευρεία σύσκεψη έγινε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τη συμμετοχή του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΤΑΔ με στόχο την έγκαιρη και πλήρη προετοιμασία για την ομαλή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού την επερχόμενη χιονοδρομική περίοδο. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες Φθιώτιδας, Βοιωτίας & Φωκίδας, οι Δήμαρχοι Δελφών, Αμφίκλειας-Ελάτειας & Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας καθώς και υπηρεσιακά στελέχη. 

Ειδικότερα, συζητήθηκε η οργάνωση του αποχιονισμού σε όλες τις προσβάσεις του Κέντρου προς Κελάρια και Φτερόλακκα, αλλά και στη μεταξύ τους διασύνδεση, Μπαλαλούκα, όπως επίσης και τα απαραίτητα έργα συντήρησης για την ασφαλέστερη πρόσβαση στο Κέντρο και τους συνδεόμενους οικισμούς. 

Σε συνέχεια της σύσκεψης, εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η συμπλήρωση – τροποποίηση της απόφασης ένταξης στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2022 του έργου με τίτλο «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης οδών προς Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού Μπαλαλούκα». Επίσης, εξουσιοδοτήθηκε ο Περιφερειάρχης για την υπογραφή της απαραίτητης Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Δελφών, που θα εκτελέσει το έργο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο