Τελευταία Νέα

  1. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κέρδισε την εκτίμηση των Τούρκων τουριστών μέσω συστηματικής προσπάθειας και προώθησης. Από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, οργανώθηκε ταξίδι εξοικείωσης για δημοσιογράφους, φωτογράφους και influencers, που περιηγήθηκαν στην νότια και κεντρική Εύβοια. Η τουρ περιελάμβανε επισκέψεις στους Δήμους Καρύστου, Κύμης – Αλιβερίου και Χαλκίδων με εμπειρίες και γεύσεις τοπικών προϊόντων. Στόχος ήταν να παρουσιαστούν οι μοναδικές ομορφιές της περιοχής στο τουρκικό κοινό. Οι τοπικοί παραγωγοί και επαγγελματίες του τουρισμούβοήθησαν καταλυτικά με τη φιλοξενία και την ποιότητα των υπηρεσιών τους.Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού, Φανή Παπαθωμά, δήλωσε: «Φιλοξενήσαμε επαγγελματίες του τουρισμού από την Τουρκία, που κατέγραψαν την ομορφιά της περιοχής. Ευχαριστώ την διευθύντρια του ΕΟΤ στην Τουρκία Δήμητρα Μπαμπαλή, του δημάχρους καθώς και τους τοπικούς επιχειρηματίες που συνέβαλαν στη δημιουργία των θετικών εντυπώσεων».
  2. Πολίτις στο ΦΒ διαμαρτύρεται για το πάρκινγκ φόρα παρτίδα ντάλα μεσημέρι (δείτε φωτό) στον πεζόδρομο της Λιβαδειάς και μάλιστα από πολίτη που έχει υπηρετήσει τα κοινά πολλές φορές. Η τροχαία δεν μπορεί να είναι παντού αλλά τα κινητά μπορούν:

2. Μήνυμα αλληλεγγύης στους λαούς του Λιβάνου και της Παλαιστίνης, που πλήττονται από τις επιθέσεις του Ισραήλ, έστειλε ο λαός της Λιβαδειάς κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, που διοργάνωσε το ΚΚΕ Λιβαδειάς. Η γραμματέας της ΤΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, Λιάνα Καραβασίλη, επισήμανε την επικινδυνότητα της κατάστασης και την απουσία εξουσιοδότησης από τον ελληνικό λαό για συμμετοχή σε πολέμους. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης, με κεντρικό μήνυμα την ανάγκη ενδυνάμωσης της εργατικής και λαϊκής αντίστασης και την προώθηση της λαϊκής αντιπολίτευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο