Τελευταία Νέα

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς όταν μια μητέρα τριών παιδιών εγκλωβίστηκε στην πόρτα του τρένου καθώς αποβιβαζόταν. Οι πόρτες της αμαξοστοιχίας έκλεισαν πριν προλάβει να κατέβει, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πιαστεί από την πόρτα και να συρθεί για αρκετά μέτρα στο τσιμεντένιο διάζωμα του σταθμού.

Στο σημείο βρέθηκε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία, Ανδρέας Κουτσούμπας, ο οποίος ήταν μάρτυρας του περιστατικού. Ο ίδιος έτρεξε πίσω από το τρένο και φώναξε στον μηχανοδηγό να σταματήσει, προσπαθώντας να αποτρέψει τα χειρότερα.

Τελικά, η αμαξοστοιχία σταμάτησε και η γυναίκα απεγκλωβίστηκε, έχοντας υποστεί ελαφρούς τραυματισμούς. Παρά το γεγονός ότι το περιστατικό είχε ευτυχή κατάληξη, το τρένο συνέχισε κανονικά το ταξίδι του προς τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, μετά από εντολή του Εισαγγελέα, το τρένο ακινητοποιήθηκε στον επόμενο σταθμό και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του μηχανοδηγού και του προϊσταμένου της αμαξοστοιχίας.

Η γυναίκα, ευτυχώς, δεν έχει σοβαρά τραύματα, ωστόσο το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στους επιβάτες και τις τοπικές αρχές. Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κουτσούμπας, περιέγραψε το περιστατικό σε τοπικό κανάλι λέγοντας πως εκείνη την ώρα είχε πάει στον σταθμό για να παραλάβει τον γιο του. Κατήγγειλε παράλληλα ότι δέχτηκε απειλές από τους υπεύθυνους που του είπαν ότι εμπόδιζε τον συρμό να αναχωρήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο