Τελευταία Νέα

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Δήμαρχος Λεβαδέων Δημήτρης Καραμάνης απηύθυνε μήνυμα με το οποίο συγχαίρει όλους τους μαθητές που έδωσαν και φέτος τη μάχη:

«Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στην διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, μια απαιτητική δοκιμασία για τους ίδιους αλλά και γενικότερα για την εκπαιδευτική κοινότητα. Κάποιοι πετύχατε τον στόχο σας, κάποιοι άλλοι όχι. Όλοι όμως πρέπει να θυμάστε ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό, αλλά όχι το μοναδικό βήμα στην πορεία της ζωής σας. Συνεχίστε να κυνηγάτε τα όνειρά σας με πείσμα και αισιοδοξία!
Απευθυνόμενος σε εσάς που δεν πετύχατε τον στόχο που είχατε θέσει, σας παρακαλώ να μην απογοητευτείτε. Η ζωή έχει ανηφόρες και κατηφόρες, είναι γεμάτη στροφές και ευκαιρίες, το μέλλον δεν καθορίζεται από μια διαγωνιστική διαδικασία, υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν
στην επιτυχία. Να επιμείνετε στους στόχους σας και να θέσετε νέους. Μπορείτε να τους πετύχετε!
Στους επιτυχόντες εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στις σπουδές και την καριέρα σας. Η προσπάθεια, η αφοσίωση και η επιμονή σας ανταμείφθηκαν και ανοίξατε έναν νέο κύκλο δυνατοτήτων και προοπτικών για το μέλλον σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας.
Η μάθηση είναι μια διαρκής διαδικασία. Μην σταματήσετε ποτέ, συνεχίστε να διευρύνετε τις γνώσεις και τους ορίζοντές σας. Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της σκληρής σας δουλειάς.
Σημαντική ήταν επίσης η συμβολή των καθηγητών σας και η υποστήριξη της οικογένειάς σας! Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους σας!!!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο