Η αυλαία της Αποκριάς άνοιξε. Οι μέρες κινούνται στον ρυθμό του Καρναβαλιού. Η διάθεση εναρμονίζεται με τη χαρά της γιορτής, αφήνοντας για λίγο πίσω της τα βαρίδια της καθημερινότητας. Διαμόρφωσε το κλίμα, μπες μέσα του, βάλε και τους φίλους σου και ζήστε το στα όρια. Οι δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή πολλές για συναντήσεις, τραπεζώματα, διασκέδαση, μένει να επιλέξεις αυτό που σε ευχαριστεί. Για τις γλυκές απολαύσεις όμως που έχουν κεντρική θέση σε κάθε γιορτή, η επιλογή είναι μία: η Αρτοποιία Παπασπύρου. Δεν χρειάζονται συστάσεις, κάθε γλυκό της είναι μια εμπειρία
γεύσης που ενθουσιάζει. Γιατί ό,τι φτιάχνεται στο εργαστήριο Παπασπύρου φτιάχνεται με μεράκι, ζυμώνεται με αγάπη, γαρνίρεται με τη λαχτάρα για το καλύτερο αποτέλεσμα, έχοντας πάντα στο κέντρο του την άρτια τεχνογνωσία της παρασκευής και την ποιότητα των
πρώτων υλών. Οι δημιουργίες του καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών της ημέρας. Τα αρτοποιήματά του, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αφράτα κέικ, τραγανά μπισκότα, μοσχοβολιστά τσουρέκια, τυρόπιτα με χειροποίητο φύλλο, δίνουν στο πρωινό την καλύτερη εκκίνηση, ενώ οι τούρτες, τα σοκολατένια παρασκευάσματα, οι λαχταριστές τάρτες του και οι φρουτώδεις δημιουργίες ως επιδόρπια ή αυτονομημένα συνοδεύουν όλες τις ώρες της μέρας αφήνοντάς τους την επίγευση της απόλυτης ικανοποίησης. Η Αρτοποιία Παπασπύρου μην ξεχνάς ότι αγαπά την παράδοση και την τιμά. Τις μέρες της Αποκριάς λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην έχει σε πρώτη θέση τα σιροπιαστά παραδοσιακά γλυκά, το περίφημο γαλακτομπούρεκο που όποιος το έχει δοκιμάσει δεν το αλλάζει, όπως και την τυρόπιτα με πλαστό φύλλο που γίνεται ανάρπαστη. Λαγάνα από πού θα πάρεις για
την Καθαρά Δευτέρα είπαμε;