Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, συμμετείχε με 34 επιχειρηματίες και επαγγελματίες του κλάδου και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και Επιμελητήριο Εύβοιας, στο διήμερο Greek Gastronomy Workshop (13-14 Δεκεμβρίου) στην Βαρσοβία.
Κατά την διάρκεια του workshop, πραγματοποιήθηκαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις, των ίδιων των επαγγελματιών με περισσότερους από 40 δημοσιογράφους, προερχόμενους από τα μεγαλύτερα μέσα της Πολωνίας, tour operators, travel agents, influencers και γενικά διαμορφωτές κοινού της χώρας, οι οποίοι παρουσίασαν με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο και υπό την «ομπρέλα» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας το τουριστικό της προϊόν, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα συνεργασίες για το προσεχές μέλλον.
Γνώμονα αποτέλεσε η επιθυμία για μεγιστοποίηση της προβολής και η επιπλέον ανάδειξη των θεματικών Τουριστικών Προϊόντων της Στερεάς σε ένα τουριστικό κοινό το οποίο επιλέγει συστηματικά πλέον την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε δωδεκάμηνη βάση.
Η πολωνική αγορά παρουσιάζει διαρκώς αυξανόμενους δείκτες επισκεψιμότητας προς την Περιφέρειά μας, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας, συμμετέχει συστηματικά πλέον στις υπαίθριες κυρίως δραστηριότητές μας, ενώ ταυτόχρονα εκατοντάδες προϊόντα έχουν ενταχθεί στην καθημερινότητα των Πολωνών, δεδομένα που αναδεικνύουν επιπλέον την σπουδαιότητα της ως άνω πρωτοβουλίας – δράσης, την οποία τίμησαν εκτός των άλλων με την παρουσία τους, ο Πρέσβης Μιχαήλ Ευστράτιος Δαρατζίκης, ο Πρόξενος Σπύρος Βούρτσης, η Εμπορική Ακόλουθος Σοφία Μαρία Μπαγατέλα και η Προϊσταμένη του γραφείου του ΕΟΤ στην Βαρσοβία Νικολέτα Νικολοπούλου.