Τελευταία Νέα

Με μότο «Δεν αποδεχόμαστε τον εργασιακό μεσαίωνα. Δεν αποδεχόμαστε την ανεργία», το Συνδικάτο της ΛΑΡΚΟ, αφού  χαιρέτισε την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην απεργία της 10ης Ιουνίου, χαρακτηρίζοντάς τη  ως τη μεγαλύτερη  των τελευταίων ετών, καλεί τα σωματεία της, να συντονιστούν με τα σωματεία της χώρας για τη νέα 24ωρη απεργία στις 16 Ιουνίου 2021.

«Να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για μία Πανλαρκική συγκέντρωση εδώ, στο εργοστάσιο. Να ξεσηκώσουμε ακόμη περισσότερο  την περιοχή μας. Να ετοιμαστούμε ακόμη περισσότερο για τη μάχη που έχουμε μπροστά μας όσον αφορά τη διασφάλιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα.

[…] Ο αγώνας από δω και πέρα θα πρέπει να είναι ανυποχώρητος. Είμαστε σε πόλεμο, χτυπούν τις ζωές μας, το μέλλον μας. Συγκρούονται δυο διαφορετικοί κόσμοι. Από τη μία εμείς οι εργαζόμενοι και η φτωχολογιά που ζει από την ΛΑΡΚΟ, εμείς που 18μηνες αντέξαμε και είμαστε όλοι μέσα στις εργασίες μας. Από την άλλη, η κυβέρνηση και τα συμφέροντα που προωθεί. Αυτοί που θέλουν να ξεμπερδέψουν μαζί μας, θέλουν να αποδεχτούμε τις απολύσεις μας, να αποδεχτούμε τα ψίχουλα που μας πετούν, να τους αφήσουμε ήσυχους έτσι ώστε να κάνουν πάρτι με τα τρισεκατομμύρια του ορυκτού πλούτου.  Δεν θα τους περάσει.

Κρατώντας ψηλά τη σημαία των δίκαιων και τιμίων αιτημάτων μας, σας καλούμε σε ενότητα, συσπείρωση γύρω από τα σωματεία, αταλάντευτη και ατσάλινη αποφασιστικότητα για να πάμε τον αγώνα μέχρι το τέλος», αναφέρει μεταξύ άλλων το Συνδικάτο της ΛΑΡΚΟ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο