Τελευταία Νέα

 

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι και το φετινό καλοκαίρι, κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου, θα λειτουργήσει η κατασκήνωση του Δήμου στη θέση “Παλιομηλιά Ελικώνα” για τη φιλοξενία παιδιών οικογενειών χαμηλού εισοδήματος, προσφέροντας τους ψυχαγωγία, ξεκούραση και αναψυχή μέσα από τη συμμετοχή τους σε διάφορες αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις σε ένα φυσικό τοπίο μοναδικής ομορφιάς.

Ο Δήμος καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την λειτουργία της δημοτικής κατασκήνωσης να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017  στη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Λεβαδέων (Σοφοκλέους 15, 1ος όροφος). Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι τελειόφοιτοι της Β’ τάξης Λυκείου και να μην είναι πάνω από 25 ετών.

Οι αιτήσεις διατίθενται στη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Λεβαδέων, ενώ για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κα Μαγδαληνή Ιωάννου στο τηλ. 22613-50857.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο