Τελευταία Νέα

Ολοκληρώθηκε το 5ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ στο Badminton στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς με μεγάλη συμμετοχή 139 entries. Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ καλό αφού συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της χώρας.

Από την Αναγέννηση Λιβαδειάς η Ελίνα Μπάρτζου συμμετείχε και στα τρία αθλήματα που δικαιούταν (απλό διπλό, μικτό) και κατέκτησε και στα τρία την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο προσθέτοντας και την ανάλογη βαθμολογία στη ranking list. Στο διπλό συμπαίκτρια είχε την Στεφανία Κωνσταντακάτου και στο μικτό τον Μάριο Μπουλίο του ΦΕΟ Θήβας.

Επίσης είχαν αρκετά καλή παρουσία οι Λάμπρος Σώκος, Γιάννης Σώκος,  Νατάσα Ζαφείρα, Ερη Ζαφείρα, Γιώτα Σπυρίδου , Σούλα Μπάρτζου, Νάσια Μπάρτζου και Χαρούλα Καρβούνη. Προπονητής Αθ. Ορκόπουλος Αθανάσιος.

Το διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννησης εξάλλου ευχαριστεί την Δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου όπως και την Αθλητική Επιτροπή για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου για την διεξαγωγή του παραπάνω πρωταθλήματος. Τη Λιβαδειά επισκέφθηκαν τουλάχιστον 250 άτομα το διήμερο του τουρνουά .

Στην διοργάνωση παραβρέθηκε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βικτωρία Χατζήνα, εκπρόσωποι της αθλητικής επιτροπής του Δήμου Λεβαδέων (Ελένη Σύρου Ελένη και Βασίλειος Μπαρδάκας) και σχεδόν ολόκληρο το Δ.Σ της Ε.Ο.Φ.Σ.Α. 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο