Τελευταία Νέα

 

Οταν γνωρίζουμε κάποιον άντρα που μας αρέσει και κανονίζουμε να βγούμε μαζί του σ’ αυτό το πρώτο ραντεβού, μας απασχολεί έντονα η εμφάνισή μας. Αναρωτιόμαστε για ώρες τι να φορέσουμε και καμιά φορά συμβαίνει να κάνουμε άστοχους συνδυασμούς και να πέφτουμε σε λάθη! Γι’ αυτό κι εμείς ζητήσαμε τη γνώμη των ειδικών προκειμένου να μας παρουσιάσουν τις συμβουλές τους για το τι πρέπει να αποφύγουμε.

Δωδεκάποντα τακούνια

Μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακά παπούτσια, αλλά πρέπει να τα φοράτε με άνεση και να δείχνετε ότι μπορείτε να περπατήσετε πάνω τους. Αν έχετε μικρή διαφορά ύψους, ούτε να τα βγάλετε από την ντουλάπα σας γιατί θα αισθανθεί άβολα. Επιπλέον τώρα το καλοκαίρι έχετε πολλές επιλογές.

Τσαλακωμένα ρούχα

Δεν είναι ωραίο ούτως ή άλλως να βγαίνουμε με τσαλακωμένα ρούχα, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για το πρώτο ραντεβού. Φροντίστε ό,τι κι αν αποφασίσετε να βάλετε να είναι σιδερωμένο.

Τα…μίνι

Καλοκαίρι είναι και θέλεις να δείξεις τα υπέροχα πόδια σου. Κράτα το μίνι όμως για άλλο ραντεβού και όχι για το πρώτο. Υπάρχει ο κίνδυνος με ένα προκλητικό ντύσιμο να του δημιουργήσεις την εντύπωση ότι είσαι «εύκολη».

Δώδεκα στρώσεις make up
Το πρόσωπο είναι καλό να αναπνέει, γι’ αυτό μην το μπουκώσεις με τόνους μακιγιάζ. Μια τερακότα, λίγη μάσκαρα, ρουζ και ένα λιπ-γκλος είναι ό,τι πρέπει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο