Τελευταία Νέα

Από τις 27 έως τις 30 Ιουλίου πραγματοποιείται η CRETE 2021, το 7ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για τη Διαχείριση Βιομηχανικών και Επικίνδυνων Αποβλήτων («7th International Conference on Industrial and Hazardous Waste Management») στα Χανιά της Κρήτης. Μια σειρά ειδικών αναλυτών θα παρουσιάσουν, με φυσική αλλά και διαδικτυακή συμμετοχή, όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο κρίσιμο περιβαλλοντικό θέμα των αποβλήτων.
Το συνέδριο CRETE 2021 διοργανώνεται από σημαντικούς πανεπιστημιακούς φορείς, όπως το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο της Πάντοβα, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, καθώς και το Πανεπιστήμιο Tsinghua του Πεκίνου.
Η CRETE 2021 παρουσιάζει παγκόσμιο ενδιαφέρον, αλλά και ειδικά βοιωτικό, καθώς μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών περιλαμβάνονται:
– ο Γιάννης Καρναχωρίτης, Διευθυντής Υγείας, Ασφάλειας, Προστασίας και Συνεχούς Προόδου του τομέα Μεταλλουργίας της MYTILINEOS, που παρουσιάζει τις σύγχρονες βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση αποβλήτων οι οποίες εφαρμόζονται στο Αλουμίνιον της Ελλάδος
– ο Μηχανικός Έρευνας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του τομέα Μεταλλουργίας της MYTILINEOS, Ευθύμιος Μπαλωμένος, που αναλύει τα αποτελέσματα πιλοτικών δοκιμών τα οποία πραγματοποιούνται στην εταιρία για την αξιοποίηση καταλοίπων βωξίτη.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου έχει προγραμματίσει τις εξής δράσεις:
-Διεξαγωγή ημερίδας με θέμα: Υποδομές και Υπηρεσίες Διαχείρισης Βιομηχανικών και Επικίνδυνων Αποβλήτων (ΒΕΑ) στην Ελλάδα και
-Ειδική έκθεση και ειδικές συνεδρίες σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας παγκοσμίως και ειδικότερα στο περιβάλλον και στη διαχείριση αποβλήτων.
Δείτε τον διαδικτυακό τόπο της CRETE 2021:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο