Τελευταία Νέα

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στη Βοιωτία και τη Φθιώτιδα η είδηση του θανάτου της Μαρίας Μόσχου μιας 43χρονης γυναίκας, εργαζόμενης και μητέρας δύο παιδιών, η οποία έθεσε τέλος στη ζωή της το πρωί της Πέμπτης (16/10/2025).

Η γυναίκα ζούσε μόνη της και εργαζόταν σε ιδιωτική επιχείρηση σε Κοινότητα του Δήμου Καμένων Βούρλων. Αστυνομικοί του ΑΤ Καμένων Βούρλων τη βρήκαν νεκρή στο σπίτι της, έπειτα από ειδοποίηση της αδερφής της, η οποία ανησύχησε καθώς δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της τις τελευταίες δύο ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της κάνοντας χρήση χαπιών.

Η Μαρία Μόσχου είχε εργαστεί επι σειρά ετών στη ΔΕΠΑΛ Δήμου Λεβαδέων και διατηρούσε ιδιαίτερες σχέσεις με την πόλη.

Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο