Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τελευταία Νέα

Ενα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Πόρτο Ράφτη όταν ένας 58χρονος εργάτης οικοδομής έχασε τη ζωή του την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε εργοτάξιο.

Ο άτυχος άνδρας ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία, λιποθύμησε και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε ταχύτατα στο σημείο. Ωστόσο, οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 58χρονος ήταν ήδη νεκρός χωρίς να μπορεί να γίνει κάτι για να τον επαναφέρουν.

Αυτή την ώρα το ασθενοφόρο παραμένει στο εργοτάξιο και αναμένεται να μεταφέρει τη σορό του στο νοσοκομείο, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Το δυστύχημα έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία και στους συναδέλφους του που δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο ξαφνικά εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *