Τελευταία Νέα

Τα μεγάφωνα με τα εμβατήρια στα σχολεία για την προετοιμασία της παρέλασης που θα γίνει για την εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, οι χωροταξικές αλλαγές στους δρόμους της πόλης για την εγκατάσταση του παζαριού, οι Δήμητρες και οι Δημήτρηδες που δεν είναι και λίγοι και σε λίγο έχουν την τιμητική τους, φέρνουν το καθένα και όλα μαζί στην καθημερινότητά μας μια αλλιώτικη, χαρούμενη νότα, που απλώνεται παντού γύρω και μας παίρνει μέσα της για να μας βγάλει στο εύφορο κλίμα της γιορτής.

Και αν τις καθημερινές το Delice είναι ο σταθερός πειρασμός στον οποίο παραδινόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη, τις γιορτινές μέρες είναι the place to be. Το κατάλληλο σημείο και ο ιδανικός προορισμός που δίνει υλική υπόσταση στην άυλη φύση της ευχαρίστησης. Οι υπέροχες δημιουργίες του, παραδοσιακές και μοντέρνες αλλά και σε συνδυασμένες εκδοχές, παρασκευάζονται από αγνές πρώτες ύλες, από ειδικούς της τέχνης της ζαχαροπλαστικής που δεν επαναπαύονται στην πετυχημένη συνταγή αλλά επιζητούν διαρκώς να την εξελίσσουν, να πειραματίζονται, να καινοτομούν.

Μεγάλη και ευφάνταστη η ποικιλία γλυκών, όπως τούρτες, πάστες, τάρτες, κέικ και σιροπιαστά και περίτεχνες σοκολατένιες δημιουργίες. Σε πρώτη εμφάνιση ο “βασιλιάς” κουραμπιές με το άρωμα του αγνού βουτύρου που μας μεταφέρει στην καρδιά του χειμώνα και προλογίζει τη χριστουγεννιάτικη μαγεία. Και οι σούπερ εκπλήξεις -από αυτές που συνηθίζει να μας κάνει το Delice- και που αυτή τη φορά είναι το προφιτερόλ με σοκολάτα γάλακτος λάβα από φυστίκι Αιγίνης και τα σου γεμισμένα με κρέμα πατισερί. Nαι, η απόλαυση Delice δεν μπορεί να έχει όρια ούτε… ενοχές.

Τα λαχταριστά και αισθητικά κορυφαία γλυκοποιήματα του Delice αποτελούν μια ιδανική επιλογή και για δώρο. Φυσικά δεν λείπουν κι άλλες δωροπροτάσεις, όπως οι ιδιαίτερες συνθέσεις καλαθιών με ποτά, σοκολατάκια, ξηρούς καρπούς κ.α., στις οποίες μπορείτε να κάνετε αν θέλετε και τις δικές σας επιλογές, και μια πλούσια γκάμα από άλλα διακοσμητικά.

Προφιτερόλ με λάβα σοκολάτας από φιστίκι Αιγίνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο