Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση μετά τη αποχώρησή της από τη συνεδρίαση εξέδωσε η Περιφερειακή Ενωτική Κίνηση. Η παράταξη καταγγέλλει την συμπεριφορά της προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η οποία -όπως υποστηρίζει- με τις πράξεις της δείχνει ότι έχει επιλέξει να είναι πρόεδρος μόνο της Περιφερειακής Αρχής και όχι ολόκληρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπως πρεσβεύει η θέση της.

Η Περιφερειακή Ενωτική Κίνηση αναφέρει ότι «με αυθαίρετες ενέργειες η πρόεδρος, λογοκρίνει και αφαιρεί τον λόγο κατά το δοκούν», χωρίς να τηρεί τον κανονισμό του Συμβουλίου. Τονίζει, μάλιστα, ότι «οι μεθοδεύσεις της προέδρου δεν πέρασαν» στο πρόσφατο Συμβούλιο, αναγκάζοντας τις παρατάξεις της μειοψηφίας να αποχωρήσουν. Ερωτά επίσης αν«είναι τυχαίο» ότι αποφεύγονται συζητήσεις για θέματα που αφορούν την ΕΛΒΑΛ και τις παράνομες χωματερές. Καταλήγει δε, ότι «τα θέματα που αποφεύγουν επιμελώς να συζητήσουν οι κυρίες και οι κύριοι της Περιφερειακής Αρχής θα επανατεθούν στην επόμενη συνεδρίαση».

Αποχώρησε και εξέδωσε ανακοίνωση και η παράταξη “Πατρίδα μας η Στερεά”. Από τη συνεδρίαση αποχώρησε και η παράταξη του κ. Μαρκόπουλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο