Τελευταία Νέα

Ο Σεπτέμβρης με τις προωθητικές δυνάμεις που ασκεί πάνω μας για μια νέα αρχή, για έναν νέο κύκλο που θα ανοίξει να χωρέσει τα μικρά καθημερινά σχέδιά μας, είναι ήδη εδώ. Μέσα μας και γύρω ένα δροσερό αεράκι φυσά υποσχέσεις ανανέωσης. Το αφήνουμε να μας πάει, ξέρει αυτό.
Η επιτυχία στους στόχους είναι υπόθεση πίστης και εντατικής δουλειάς χωρίς περιθώρια επανάπαυσης. Το ξέρει καλά αυτό η Αρτοποιία Παπασπύρου που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί σταθερό προορισμό για τους κατοίκους αυτής της πόλης, οι οποίοι καθημερινά αναζητούν στις προθήκες του τις καλύτερες επιλογές για το πρωινό τους, τα μικρογεύματα, τις γλυκές σιροπιαστές αποδράσεις από την όχι και τόσο εύγευστη πραγματικότητα.
Ακολούθησε τα αρώματα που αναδίδουν στη Λεωφόρο Αθηνών οι διαλεγμένες για την ποιότητά τους πρώτες ύλες, οι αφράτες ζύμες, η πλούσια συλλογή κουλουριών, οι χειροποίητες πίτες, το τραγανό φύλλο, οι βελούδινες κρέμες, οι μελένιες, σοκολατένιες, απογειωτικές λιχουδιές, για να βρεις την Αρτοποιία Παπασπύρου και τη γεύση που θέλεις να έχει η μέρα σου.
Την περίοδο αυτή σε περιμένουν για να τα απολαύσεις μουστο…ποιήματα κατά την παράδοση της εποχής: κουλούρια και κέικ μούστου ασυναγώνιστα και η κλασική και ανεπανάληπτη μουσταλευριά, που φέρνει τους Σεπτέμβρηδες που παρήλθαν στο παρόν μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο