Τελευταία Νέα

  1. Η παράταξη Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση καταγγέλλει την Κυβέρνηση για την υποβάθμιση των Νοσοκομείων Λιβαδειάς και Θήβας, καθώς και του Κέντρου Υγείας Οινοφύτων, λόγω μη ένταξής τους στην πρόσφατη Κ.Υ.Α. για κίνητρα προσέλκυσης ιατρών σε άγονες περιοχές. Τονίζεται ότι τα εν λόγω νοσοκομεία αντιμετωπίζουν ήδη σοβαρή υποστελέχωση και έλλειψη εξοπλισμού. Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με την παράταξη, δημιουργεί αντικίνητρα για την προσέλευση και παραμονή του ιατρικού προσωπικού. Καλεί δε τους πολίτες της Βοιωτίας και της Στερεάς Ελλάδας σε αγωνιστική εγρήγορση, απαιτώντας άμεση ανάκληση της απόφασης και πλήρη στελέχωση των νοσοκομείων.
  2. Για πρώτη φορά, ο Δήμος Λεβαδέων εντάσσεται στο πρόγραμμα “Σχολικά Γεύματα” για το σχολικό έτος 2024-25, με 820 γεύματα ημερησίως για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του. Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, ανακοίνωσε ότι προστέθηκαν 10 νέοι δήμοι στο πρόγραμμα, ενώ ο προϋπολογισμός αυξήθηκε από 102 σε 115 εκατομμύρια ευρώ. Στόχος του προγράμματος είναι η διατροφική στήριξη των μαθητών, η ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και η προώθηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών. Το Υπουργείο Παιδείας απέστειλε ήδη τη σχετική απόφαση στα σχολεία.
  3. Εκδήλωση διοργανώνει το Επιμελητήριο Βοιωτίας:

4. Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 16.09.2024 επανέρχεται το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του ΚΕΠ Λιβαδειάς. Η είσοδος και η εξυπηρέτηση του κοινού στο ΚΕΠ Λιβαδειάς θα γίνεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 8:00΄ π.μ. έως 7:30΄ μ.μ., και το Σάββατο
από 08:00΄ π.μ. έως 1:30΄ μ.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο