Τελευταία Νέα

Οι αρχαιρεσίες του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς πραματοποιούνται όπως εδώ και πολλά χρόνια σε μια περίοδο έντονης ανασφάλειας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η οικονομική κρίση, το υψηλό κόστος λειτουργίας, το ηλεκτρονικό εμπόριο έχουν φέρει σε απόγνωση πολλούς επαγγελματίες. Τα προβλήματα έχουν ενταθεί από τον ανταγωνισμό των ασύδοτων πολυεθνικών και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες καταναλωτικές συνήθειες, αφήνοντας τους τοπικούς εμπόρους να παλεύουν για την επιβίωσή τους.

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου θα μπορούσε να διαδραματίσει παρεμβατικό ρόλο στην υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και οι συνδυασμοί που συμμετέχουν στις εκλογές να αντιμετωπίσουν όχι μόνο τα άμεσα ζητήματα της καθημερινότητας των επαγγελματιών, αλλά και τις μακροπρόθεσμες προκλήσεις που απειλούν να διαλύσουν τον εμπορικό ιστό στη Λιβαδειά.

Με το μέλλον ζοφερό να πλησιάζει οι έμποροι αναζητούν ένα Σύλλογο που θα σταθεί στο πλευρό τους, σε μια εποχή που απαιτεί κυρίως συλλογική δράση. Οι εκλογές είναι μια ευκαιρία να αναδειχθεί μια διοίκηση ικανή να στηρίξει αποτελεσματικά τον κλάδο και να οδηγήσει τις επιχειρήσεις σε έναν πιο βιώσιμο δρόμο. Δείτε τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους στις εκλογές που θα γίνουν στις 12 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο