Τελευταία Νέα

Αν βρεθείτε ποτέ στο κατηφορικό δρομάκι κοντά στην Ερκυνα -πίσω από τη στοά στο Επιμελητήριο- ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική περιπέτεια! Το σπασμένο πλακάκι (φωτό) μπορεί να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές—ίσως όχι τόσο για την απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου, όσο για την αδρεναλίνη που θα νιώσετε όταν συνειδητοποιήσετε πως βρίσκεστε ένα βήμα από το να πέσετε κάτω με στυλ.

Σκεφτείτε το σαν μια δωρεάν είσοδο σε ένα παιχνίδι του λούνα παρκ, μόνο που εδώ η διαδρομή είναι λίγο πιο πραγματική. Τα πλακάκια αυτά, με την ωραία αισθητική τους και την αψεγάδιαστη τοποθέτησή τους, είναι ιδανικά για όσους αναζητούν έναν μικρό αιφνιδιασμό στη ρουτίνα τους. Άλλωστε, ποιος χρειάζεται τη βαρετή ασφάλεια όταν μπορεί να ζήσει την εμπειρία ενός επικείμενου ατυχήματος σε κάθε βήμα;

Βέβαια, ας μην είμαστε εντελώς άδικοι. Τα συγκεκριμένα πλακάκια έχουν μια αποστολή: να σας θυμίσουν ότι η ζωή είναι γεμάτη κινδύνους και ότι το περπάτημα μπορεί να είναι ένα σπορ υψηλού ρίσκου. Μια βόλτα κοντά στο ποτάμι γίνεται έτσι μια συναρπαστική δοκιμασία ισορροπίας, μια άσκηση ακριβείας του νου και του σώματος.

Φυσικά, η αδιαφορία των αρμοδίων διαρκεί πολλά χρόνια -το ερώτημα είναι πόσο ακόμα θα διαρκέσει -πριν γκρεμοτσακιστεί κάποιος για να επιβεβαιώσει ότι το να κοιτάς ψηλά είναι επικίνδυνο σ’ αυτή την πόλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο