Τελευταία Νέα

Αναστάτωση προκλήθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης στην περιοχή του Προδρόμου στη Βοιωτία μετά από ειδοποίηση πολίτη για πυρκαγιά κοντά στον οικισμό.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 16:30 όταν πολίτης τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και ενημέρωσε πως ο ίδιος βλέπει καπνούς από φωτιά να καίει κοντά στον οικισμό. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του protothema.gr, ο ίδιος απέστειλε και σχετική φωτογραφία στην οποία φαίνονταν καπνοί. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, ενώ εστάλη και προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 προκειμένου οι πολίτες στην περιοχή να είναι σε ετοιμότητα. Όταν όμως οι δυνάμεις έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως δεν υπήρξε καμία πυρκαγιά να καίει στο σημείο.

Δείτε το μήνυμα του 112 που εστάλη:

pyrkagia-voiotia-112

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, μιλώντας στο protothema.gr, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη, λέγοντας πως, όντως, η κινητοποίηση επήλθε μετά από κλήση ενός πολίτη, επιβεβαιώνοντας πως ο κάτοικος είχε στείλει και φωτογραφία που έδειχνε καπνούς κοντά στον οικισμό. «Αμέσως μόλις ήρθε στη γνώση μας η πληροφορία υπήρξε κινητοποίηση και ορθώς εστάλη μήνυμα του 112 ζητώντας από τους πολίτες να είναι σε ετοιμότητα. Όταν μετέβησαν εκεί οι δυνάμεις δεν εντόπισαν πυρκαγιά», ανέφερε σχετικά ο κ. Βαθρακογιάννης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο