Τελευταία Νέα

Το Euro2024 είναι γεγονός. Το πρώτο σφύριγμα των αγώνων των ομίλων ήχησε στις 14 Ιουνίου και μέχρι τις 14 Ιουλίου θα απολαύσουμε μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές στη μεγαλύτερη οργάνωση ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Το φετινό Euro διεξάγεται σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας και συγκεκριμένα οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε 10 διαφορετικά και πανέμορφα στάδια. Πάμε να δούμε μαζί ποια είναι αυτά τα στάδια.

1.Munich Football Arena

Γνωστή και ως Allianz Arena, είναι το στάδιο που φιλοξένησε τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στη διοργανώτρια Γερμανία και τη Σκοτία. Είναι η έδρα της Μπάγερν Μονάχου και ένα ιστορικό στάδιο για πολλές διοργανώσεις όπως το Champions League αλλά και το Mundial. Σε αυτό το στάδιο θα πραγματοποιηθούν αγώνες των ομίλων, ένας αγώνας από τη φάση των 16 αλλά και ένας εκ των 2 ημιτελικών.

2.Olympiastadion Berlin

Ένα στάδιο μνημείο της Γερμανίας είναι το Olympiastadion, η έδρα της Χέρτα. Έχει φιλοξενήσει έναν από τους πιο ιστορικούς τελικούς παγκοσμίου κυπέλλου το 2006 ανάμεσα στην Ιταλία και τη Γαλλία με την ήττα της δεύτερης και της αποβολή του Zidane. Στο γήπεδο αυτό θα ξαναγραφτεί ιστορία καθώς πέρα από αγώνες των ομίλων, τη φάση των 16 και έναν προημιτελικό θα διεξαχθεί και ο μεγάλος τελικός που θα αναδείξει τον νικητή της διοργάνωσης. Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να προβλέψετε ποιος θα είναι αυτός μπορείτε να παίξετε στοίχημα Euro 2024 και να επωφεληθείτε από τα κέρδη.

3.Cologne Stadium

Το στάδιο της Κολωνίας είναι επίσης ένα ιστορικό στάδιο που φιλοξενεί πολύ συχνά και καλλιτεχνικά γεγονότα όπως συναυλίες και παραστάσεις. Για τη φετινή διοργάνωση εκεί θα πραγματοποιηθούν αγώνες των ομίλων και ένας αγώνας για τη φάση των 16.

4.Frankfurt Arena

Στο στάδιο αυτό αγωνίζεται η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μπορεί να χωρέσει μέχρι και 47.000 θεατές. Το στοιχείο που κάνει το στάδιο αυτό να ξεχωρίζει είναι οι μετατρέψιμες βεράντες όρθιων που διαθέτει. Και σε αυτό το στάδιο, θα πραγματοποιηθούν αγώνες των ομίλων και ένας αγώνας για τη φάση των 16.

5.Signal Iduna Park

Η έδρα της Ντορτμουντ και το μεγαλύτερο γήπεδο σε όλη τη Γερμανία. Για το φετινό Euro θα φιλοξενήσει αγώνες των ομίλων, έναν αγώνα του γύρου των 16 αλλά και τον δεύτερο ημιτελικό.

6.Arena AufSchalke

Η γνωστή και ως Veltins Arena είναι το σπίτι της Σάλκε και παρόλο που βρίσκεται σε μία μικρή επαρχία της Γερμανίας, το στάδιό της είναι πολύ εντυπωσιακό. Θα πραγματοποιηθούν σε αυτό αγώνες των ομίλων και του γύρου των 16.

7.Red Bull Arena

Το γήπεδο του οποίου τα δικαιώματα έχει αγοράσει η γνωστή εταιρεία αναψυκτικών Redbull είναι η έδρα της Λειψίας και φέτος θα φιλοξενήσει αγώνες της φάσεις των ομίλων και έναν αγώνα της φάσεις των 16.

8.Volksparkstadion

Το γήπεδο του Αμβούργου έχει φιλοξενήσει πολλές μεγάλες οργανώσεις και για τη φετινή θα γίνουν εκεί αγώνες των ομίλων του Euro καθώς και ένας προημιτελικός.

9.Stuttgart Arena

Στο γήπεδο της Στουτγάρδης θα πραγματοποιηθούν 5 αγώνες ένας εκ των οποίων θα είναι ένας προημιτελικός.

10.Dusseldorf Arena

Τέλος, έχουμε την έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ γνωστή και ως Merkur Spiel Arena θα υποδεχτεί φέτος αγώνες των ομίλων, της φάσης των 16 αλλά και έναν προημιτελικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο