Θήβα: Τραυματίστηκε οκτάχρονο αγόρι από ανταλλαγή πυρών σε καταυλισμό Ρομά

Θήβα: Τραυματίστηκε οκτάχρονο αγόρι από ανταλλαγή πυρών σε καταυλισμό Ρομά

- in Βοιωτία, Θήβα, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θήβα: Τραυματίστηκε οκτάχρονο αγόρι από ανταλλαγή πυρών σε καταυλισμό Ρομά

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά από συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών, από άγνωστο αριθμό ατόμων, η οποία έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, εντός Οικισμού στην περιοχή του Πυρίου Θηβών Βοιωτίας.

Μετά από διενέργεια εκτεταμένων και συντονισμένων ερευνών και αναζητήσεων, στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, του Τμήματος Ασφαλείας και του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και των Α’ και Β’ Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, αλλά και του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου, προσήχθησαν συνολικά τριάντα δύο (32) άτομα και συγκεκριμένα :

(19) άτομα από τον Οικισμό του Πυρίου Θηβών και πέριξ αυτού, καθώς και
(13) άτομα τα οποία εντοπίστηκαν να κινούνται επί της εθνικής οδού Λιβαδειάς – Δελφών (15ο χιλιόμετρο).
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους στην συμπλοκή, έξι (6) ημεδαποί, ηλικίας 23, 38, 33, 41, 39 και 31 ετών, εκ των οποίων οι πέντε έφεραν ελαφρά τραύματα από σκάγια κυνηγετικών όπλων.

Επιπλέον αναζητούνται για να συλληφθούν δύο (2) ακόμη ημεδαποί, ηλικίας (39) και (65) ετών, οι οποίοι επίσης συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικών βλαβών, παράβαση του νόμου περί όπλων και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Κατά τη διάρκεια των ευρείας κλίμακας ερευνών, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα κοντά στον οικισμό και πέριξ των κατοικιών των συλληφθέντων, συνολικά πέντε (5) κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατασχέθηκαν και όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένα.

Επίσης, κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε από σκάγια στο μάτι ένα οκτάχρονο αγόρι που κατοικεί εντός του Οικισμού, το οποίο διακομίσθηκε για νοσηλεία σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.