Επεκτείνεται δυναμικά η ΘΕΣγάλα

Επεκτείνεται δυναμικά η ΘΕΣγάλα

- in Επιλογές, Επιχειρήσεις, Οικονομία
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επεκτείνεται δυναμικά η ΘΕΣγάλα

Της Μαρίας Σμιλίδουunnamed

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, σε λιγότερο από ένα χρόνο από την είσοδό του στην αγορά της Αθήνας, προχωρά σε νέα επέκταση των καταστημάτων του στην Αττική, στην προσθήκη νέων προϊόντων στους αυτόματους πωλητές, καθώς και στην υλοποίηση της συμφωνίας για τη διανομή προϊόντων του, σε μικρές πόλεις της Θεσσαλίας.

Σήμερα, ο ΘΕΣγάλα διαθέτει ένα δίκτυο 52 καταστημάτων, 19 στην Αθήνα, 16 στη Λάρισα και 17 στη Θεσσαλονίκη, τα οποία θα ξεπεράσουν τα 70 τους επόμενους μήνες, με τη νέα επέκταση του δικτύου στην Αθήνα, που θα περιλαμβάνει περισσότερα από 35 σημεία πώλησης. Δεν είναι όμως μόνον η επέκταση στα σημεία πώλησης. Μέσα στο 2016 στους αυτόματους πωλητές του ΘΕΣγάλα οι καταναλωτές βρίσκουν -πέρα από το φρέσκο γάλα- κίτρινο και λευκό τυρί, σοκολατούχο γάλα, στραγγιστό γιαούρτι, ενώ σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμο το κρεμώδες τυρί με παραδοσιακή γεύση και χαμηλά λιπαρά, το «Ανωτύρι».

Περιορισμένες ποσότητες των προϊόντων ΘΕΣγάλα θα είναι διαθέσιμες μέσω της αλυσίδας λιανικής Coop, σε μικρές πόλεις, όπου δεν μπορεί, λόγω πληθυσμιακών χαρακτηριστικών, να εγκατασταθούν καταστήματα ΘΕΣγάλα. Η πρώτη διάθεση προϊόντων από την αλυσίδα Coop θα γίνει εντός του μήνα σε μικρές πόλεις της Θεσσαλίας.

Σχετικά με τον συντάκτη

Από 1998 μέχρι σήμερα "συλλέγω" δημοσιογραφικές εμπειρίες 18 ετών σε εφημερίδες ραδιόφωνα και κυρίως σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων και ρεπορτάζ από τον ΣΚΑΙ στον ALPHA και μετέπειτα στο ALTER όπου επί δέκα χρόνια παρουσίαζα δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές . Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια στο οικονομικό κανάλι SBC με επικέντρωση στις επιχειρηματικές ειδήσεις ,τις χρηματιστηριακές αγορές και την οικονομία .