Ξεκινάνε οι παιδικές χαρές στη Λιβαδειά

Ξεκινάνε οι παιδικές χαρές στη Λιβαδειά

Στην απομάκρυνση του εξοπλισμού που κρίνεται επικίνδυνος για την ασφαλή ψυχαγωγία των παιδιών και βρίσκονται στους χώρους των δημοτικών παιδικών χαρών του Καλλικρατικού Δήμου θα προχωρήσει o Δήμος Λεβαδέων. Στις παιδικές χαρές διενεργήθηκε έλεγχος από ειδικευμένη εταιρεία και πάντα σύμφωνα με τις διατάξεις και τις διαδικασίες που προβλέπονται από τη νομοθεσία. Ο Δήμος έχει προχωρήσει στην ένταξη μελέτης και έργου που θα προκηρυχθεί άμεσα και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα έργων του Δήμου για το 2016 και ζητεί την κατανόηση των δημοτών για το χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται οι απαραίτητες εργασίες καθαίρεσης του εξοπλισμού και κατασκευής των νέων παιδικών χαρών.

Το θέμα είναι πολύ μεγάλο και έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους νέους γονείς που στερούνται αυτοί και τα παιδιά τους τους καταλλήλους χώρους για να παίξουν με την ασφάλεια εκείνη που είναι απαραίτητη για τη δημιουργική ψυχαγωγία.

Με το θέμα έχω ασχοληθεί εκτενώς και στο viotiaplus.gr. Δείτε εδώ το ρεπορτάζ από τις παιδικές χαρές της Λιβαδειάς:

http://viotia.blogspot.gr/2015/04/blog-post_48.html

 

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
levreporter
levreporter
6 years ago

Λυπάμαι για τον τίτλο. Κλασικά αβανταδορικος για μια ανύπαρκτη δημοτική αρχή. Περίμενα ουσιαστική αναλυση και κριτική στην βροχή δελτίων τύπου του Δήμου Λεβαδέων για το τίποτα. Ξεκινά λοιπον ο καθαρισμός από τα επικίνδυνα υλικά μετά από 15 μήνες απραξίας της δημοτικής αρχής που είχε πρωτεραιότητα την καθημερινότητα του δημοτη. Αυτό γίνεται μονο και μονο γιατί υπάρχουν ποινικές ευθύνες στη δημοτική αρχή με το νέο θεσμικό πλαίσιο σε περίπτωση ατυχήματος. Τώρα όσον αφορα την κατασκευή τους μας παρέπεμπουν στο τεχνικό πρόγραμμα του 2016 που θα ενταχθεί, θα δημοπρατηθει, θα επιλέγει ανάδοχος και πολλά ακόμα θα… Άρα αγαπητοί γονείς καλό 2017 στην… Read more »