Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην CONSTRUCTIONS CYPRUS 2022

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην CONSTRUCTIONS CYPRUS 2022

- in Αγορά, Βοιωτία, Επιχειρήσεις, Κόσμος, Οικονομία, Πρώτη σελίδα, Στερεά Ελλάδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην CONSTRUCTIONS CYPRUS 2022

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στην «CONSTRUCTIONS CYPRUS 2022»από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022 στον Χώρο Αρχής Κρατικών Εκθέσεων, στη Λευκωσία. Με σχετική της ανακοίνωση καλεί τις επιχειρήσεις του κλάδου των κατασκευών (πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, κατασκευαστές, εφαρμοστές, μονωτές, εμπόρους δομικών υλικών, διακοσμητές) να κάνουν αίτηση συμμετοχής μέχρι την 18η Φεβρουαρίου.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά κατά 65% από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη ανέρχεται στα 370€ (απαλλασσόμενη Φ.Π.Α.)

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής, έξοδα μεταφοράς εκθεμάτων και Administration Fee (100€). Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να δηλώσουν αίτηση συμμετοχής όχι αργότερα από την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:00, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. Η αίτηση θα οριστικοποιηθεί με την υποβολή της προκαταβολής του 30% του παραπάνω ποσού, δηλαδή 111€.

 

https://forms.gle/3ajNMhDnQL9y5T64A

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

   

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr