Διαμαρτυρία για την κατάργηση σχολικών τμημάτων στη Δαύλεια

Διαμαρτυρία για την κατάργηση σχολικών τμημάτων στη Δαύλεια

- in Εκπαίδευση, Λιβαδειά, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαμαρτυρία για την κατάργηση σχολικών τμημάτων στη Δαύλεια

Παράσταση διαμαρτυρίας διοργανώνει αύριο στις 9:00 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Δαυλείας στην είσοδο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Βοιωτίας διεκδικώντας την άμεση έγκριση των ολιγομελών τμημάτων στην Β’ και Γ’ Λυκείου στη Δαύλεια. Στην διαμαρτυρία συμπαρίστανται όλοι οι φορείς, οι σύλλογοι αλλά και οι κάτοικοι της Δαύλειας. Δείτε την ανακοίνωση.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 22/9/2021 και ώρα 9:00 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Δαυλείας, με την συμπαράσταση όλων των φορέων, των συλλόγων και κατοίκων της Κοινότητας Δαυλείας θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Βοιωτίας διεκδικώντας την άμεση έγκριση των ολιγομελών τμημάτων στην Β και Γ Λυκείου του σχολείου μας. 

Ζητάμε επίσης να σταματήσει η περαιτέρω υποβάθμιση των σχολείων όλων των βαθμίδων στον τόπο που ζούμε και την έμπρακτη στήριξη τους από τους αρμόδιους φορείς, απευθυνόμενοι τόσο στο υπουργείο Παιδείας αλλά και στην Περιφερειακή Δνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας – Δντη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας.

Θέλουμε τα σχολεία μας ανοιχτά και τα παιδιά μας να κάνουν τα μαθήματα τους στο χώρο που ζούν, με ισονομία και τις συνθήκες που υπαγορεύουν οι δύσκολες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας“.

“.