Κορωνοϊός: Τι γίνεται στη Βοιωτία – Τι γίνεται στη Λιβαδειά

Κορωνοϊός: Τι γίνεται στη Βοιωτία – Τι γίνεται στη Λιβαδειά

- in Yγεία, Βοιωτία, Ελλάδα, Επιλογές, Κορωνοϊός, Λιβαδειά, Πρώτη σελίδα, Στερεά Ελλάδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κορωνοϊός: Τι γίνεται στη Βοιωτία – Τι γίνεται στη Λιβαδειά
¢ðïøç ôïõ ÔìÞìáôïò åðåéãüíôùí ðåñéóôáôéêþí ôïõ Ãåíéêïý Êñáôéêïý Íïóïêïìåßïõ Íßêáéáò, ÐÝìðôç 27 Íïåìâñßïõ 2008.

Αναστάτωση επικρατεί στη Βοιωτία με τον ημερήσιο χάρτη του ΕΟΔΥ που αναφέρεται σε τρία κρούσματα στη Βοιωτία. Είναι καλό να υπάρξει μια αποκατάσταση καθώς η φημολογία αυτές τις ώρες δεν αποτελεί χρήσιμη συμβολή σε ένα ούτως ή άλλως πολυδιάστατο και πολυπαραγοντικό ζήτημα υψηλού δημοσίου συμφέροντος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε το viotiaplus.gr και με τα μέχρι τώρα στοιχεία, υπάρχουν όντως τρεις τουλάχιστον ασθενείς  αλλά δεν βρίσκονται στη Βοιωτία. Το ένα είναι το επιβεβαιωμένο κρούσμα της 44χρονης στη Θήβα, που διακομίστηκε στο “Σωτηρία”. Το άλλο είναι ο Λιβαδείτης που νοσηλεύεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας και γράψαμε εδώ. Και το τρίτο Βοιωτός από τη δυτική Βοιωτία που επίσης από το εξωτερικό πήγε κατευθείαν σε καραντίνα ξενοδοχείου της Αθήνας χωρίς να περάσει από κάποιο νοσοκομείο της Βοιωτίας. Υπάρχει τέλος ένα ακόμη κρούσμα από Δήλεσι που επιβεβαιώνει ο δήμαρχος Τανάγρας και που θα δημοσιεύσουμε σε λίγο.

Να επαναλάβουμε ότι μέχρι στιγμής στη Λιβαδειά δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα και να επισημάνουμε και πάλι ότι αυτό είναι αναμενόμενο να αλλάξει στις επόμενες μέρες, γι’ αυτό Μένουμε Σπίτι.