Βανδαλισμοί στο Φαράγγι της Κρύας

Βανδαλισμοί στο Φαράγγι της Κρύας

DL

Του Δημήτρη Λάμπρου

 

 

 

 

 

 

 

 

Eκτεταμένες φθορές προκάλεσαν άγνωστοι στο Πέτρινο Θέατρο της Κρύας κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησής του εν όψει της διεξαγωγής των Τροφωνίων. Οι δράστες -και καθώς το έργο συντήρησης δεν είχε ολοκληρωθεί- προσπάθησαν να παραβιάσουν τις νέες μεταλλικές θύρες που έχουν τοποθετηθεί στις τουαλέτες της εγκατάστασης και κατέστρεψαν πλήρως και ολοσχερώς το πίλαρ ηλεκτροφωτισμού (δείτε φωτό). Η δημοτική αρχή ενημέρωσε την Ασφάλεια Λιβαδειάς και καταβάλλονται συντονισμένες προσπάθειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπεύθυνων αυτών των βανδαλισμών.

Ο Δήμος Λεβαδέων με αφορμή τα Τροφώνια 2015 είχε προχωρήσει στις -από πολύ καιρό απαραίτητες- εργασίες συντήρησης του Θεάτρου Κρύας που περιελάμβαναν.

-Επισκευή των φθαρμένων πλακοστρώσεων εντός του χώρου του θεάτρου.

-Αντικατάσταση εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων στα WC.
-Αντικατάσταση των σπασμένων ειδών υγιεινής.
-Καθαρισμό και βάψιμο των χώρων WC και καμαρινιών.
-Νέα παροχή ύδρευσης.
-Ηλεκτρολογικές Εργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Φαράγγι της Κρύας οι φθορές των φωτιστικών σωμάτων και άλλων δημόσιων δομών είναι συνεχής, κοστοβόρα και εμφανώς εσκεμμένη από άγνωστους προς το παρόν δράστες.  Η δημοτική αρχή εξετάζει τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου μεταξύ των οποίων και νυχτερινή περιπολία υπαλλήλου του Δήμου στην περιοχή.

 

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
stratos
stratos
6 years ago

pseftomages libadeites mono gia na xalate pragmata eiste kai gia tsatsilikia !