Δήμος Λεβαδέων: μέχρι 24 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για χρήση κοινοχρήστου χώρου

Δήμος Λεβαδέων: μέχρι 24 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για χρήση κοινοχρήστου χώρου

- in Βοιωτία, Λιβαδειά, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δήμος Λεβαδέων: μέχρι 24 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για χρήση κοινοχρήστου χώρου

 

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και αδειούχοι εκμετάλλευσης περιπτέρων, που δεν διαθέτουν άδεια χρήσης κοινοχρήστου χώρου για το τρέχον έτος, οφείλουν μέχρι τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 να υποβάλουν αίτηση στον Δήμο Λεβαδέων για τη χορήγηση άδειας κατάληψης κοινόχρηστου χώρου. 

Για τη χορήγηση της άδειας απαραίτητη προϋπόθεση είναι να καταβληθεί το αντίστοιχο ετήσιο τέλος και η εξόφληση ή ο διακανονισμός τυχόν οφειλών στον Δήμο Λεβαδέων από παρελθόντα έτη. 

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων και περιπτέρων προειδοποιούνται  ότι αν διαπιστωθεί αυθαίρετη χρήση κοινοχρήστου χώρου μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας, από την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου των παραχωρούμενων κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Λεβαδέων ή από τις Αστυνομικές Αρχές, θα επιβάλονται σε αυτούς οι κυρώσεις όπως αυτές προβλέπονται από τις κατά το νόμο ισχύουσες διατάξεις.

Τέλος, στους παραχωρηθέντες χώρους δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε κατασκευή ή εγκατάσταση πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία διαμόρφωσης του Κανονισμού Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Λεβαδέων, εκτός από αυτές που έχουν τύχει αδειοδότησης από το Δήμο στο παρελθόν.