Ανήλικη στον Ορχομενό κατήγγειλε φρικτά βασανιστήρια: Έσβηναν επάνω της μέχρι και τσιγάρα

Ανήλικη στον Ορχομενό κατήγγειλε φρικτά βασανιστήρια: Έσβηναν επάνω της μέχρι και τσιγάρα

- in Δήμος Ορχομενού, Κοινωνία, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανήλικη στον Ορχομενό κατήγγειλε φρικτά βασανιστήρια: Έσβηναν επάνω της μέχρι και τσιγάρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα, έπειτα από καταγγελίες μιας ανήλικης που το έσκασε από το σπίτι όπου -σύμφωνα με όσα είπε- την κρατούσαν και την κακοποιούσαν.

Ο λόγος για κοπελίτσα, ηλικίας περίπου 15 ετών, η οποία πήγε το απόγευμα της Τετάρτης (12/02), στο Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, στη Βοιωτία, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια για να τελειώσει το μαρτύριό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για κοριτσάκι Ρομά από περιοχή της Φθιώτιδας, το οποίο τον περασμένο Δεκέμβριο κλέφτηκε με έναν συνομήλικό της, επίσης Ρομά, και πήγε να μείνει μαζί του στον Ορχομενό.

Αρχικά οι δυο οικογένειες είχαν αντιπαλότητα, ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται να τα βρήκαν και η μητέρα της ανήλικης την επισκεπτόταν στον Ορχομενό. Όμως, το τελευταίο δίμηνο η μητέρα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη της, αφού από την άλλη πλευρά κάθε φορά το απέφευγαν με διάφορες δικαιολογίες.

Όπως κατήγγειλε το ανήλικο κορίτσι στους αστυνομικούς, η οικογένεια του φίλου της είχε αφαιρέσει το κινητό της και την κρατούσε σε ομηρία. Μάλιστα, έκανε λόγο για κακοποίηση και φέρεται να είπε ότι εκτός από το ξύλο, είχαν σβήσει πάνω της ακόμη και τσιγάρα.

Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τη βασιμότητα της καταγγελίας, ενώ η ανήλικη θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ώστε να επιβεβαιωθούν από που προέρχονται τα σημάδια που έχει στο σώμα της.

Πηγή: www.newsbeast.gr