Σε Βοιωτία, Φωκίδα και Φθιώτιδα ο Βαρουφάκης

Σε Βοιωτία, Φωκίδα και Φθιώτιδα ο Βαρουφάκης

- in Βοιωτία, Δήμος Διστόμου - Αράχωβας, Πολιτική, Πρώτη σελίδα, Φθιώτιδα, Φωκίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σε Βοιωτία, Φωκίδα και Φθιώτιδα ο Βαρουφάκης

Τη Βοιωτία και τη Φωκίδα επισκέπτεται την Παρασκευή ο βουλευτής και πρόεδρος του ΜΕΡΑ 25 Γιάννης Βαρουφάκης.

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών  θα έχει συναντήσεις στην Αμφισσα  με θεσμικούς εκπροσώπους του νομού και παραγωγικούς φορείς της περιοχής, στο πλαίσιο της μόρφωσης γνώμης για τα προβλήματα και τα συγκριτικά αναπτυξιακά πλεονεκτήματα του νομού.

Το πρόγραμμα του Γιάννη Βαρουφάκη  θα κλείσει εκδήλωση-συζήτηση στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας. Ο πρόεδρος του ΜΕΡΑ 25 είναι καλεσμένος της Κινηματογραφικής Λέσχης Άμφισσας με την ευκαιρία της προβολής της ταινίας του Κώστα Γαβρά “Ενήλικοι στην Αίθουσα”.

Το πρόγραμμα αναλυτικά

Βοιωτία -Δίστομο

10 π.μ.  Συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθά στο Μαυσωλείο στο Δίστομο

Φωκίδα-Άμφισσα

12 π.μ.  Δημαρχείο: Γενικός Γραμματέας Δήμου Δελφών & Δημοτικό Συμβούλιο

12:30 μ.μ.  Ελαιουργικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Άμφισσας(Πρώην Ένωση Γεωργ. Συνεταιρισμών) πρόεδρος  Ηλίας Ξηρός

1μ.μ. Εργατoυπαλληλικό Κέντρο Φωκίδας

 

14:00 Συνάντηση – Συζήτηση με τους Φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Αμφισσας

15:30 Επιμελητήριο Φωκίδας

 

8:30 Πρόσκληση της Κιν/κης Λέσχης ΄Αμφισσας  στην  Προβολή της  ταινίας «Ενήλικες στην Αίθουσα», ακολουθεί συζήτηση.

 

Στις 09.00 π.μ. του Σαββάτου στο Πολύδροσο  θα συναντηθεί με την πρόεδρο της κοινότητας Πολυδρόσου Ε.Τοπάλη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον αντιδήμαρχο Παρνασσού  Ε.Κούσουλα καθώς και εκπροσώπους των τοπικών συλλόγων και φορέων.
Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Φθιώτιδα  όπου στις 11.00 π.μ. τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 θα υποδεχθεί στο Δημαρχείο της Λαμίας ο δήμαρχος  Ε. Καραΐσκος.
Στις 12.00 μ.μ. ο κ.Βαρουφάκης θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη  Η.Κυρμανίδη. Στις 13.00 μ.μ. στο Εργατικό κέντρο της Λαμίας με την πρόεδρο Σοφία Ανεστοπούλου και άλλα μέλη του κέντρου θα γίνει συζήτηση για τα προβλήματα των εργαζομένων της περιοχής.
Στις 14.15 μ.μ. ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα επισκεφθεί το εμπορικό επιμελητήριο προκειμένου να ενημερωθεί από τους εκπροσώπους του, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Επαγγελματοβιοτεχνών και τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου της Λαμίας.
Στις 16.00 μ.μ. στο Εργατικό κέντρο της Λαμίας θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνέλευση των Προσωρινών Συντονιστικών Επιτροπών Στερεάς Ελλάδας του ΜέΡΑ25 (Εύβοια, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Βοιωτία).
Στις 17.00 μ.μ στο Εργατικό κέντρο της Λαμίας ο  Βαρουφάκης θα μιλήσει στους πολίτες σε ανοιχτή εκδήλωση και για αυτό το ΜέΡΑ25 καλεί τους πολίτες από τη Φθιώτιδα να την παρακολουθήσουν.