Εγινε η συνέντευξη Τύπου για το “Λέβαδος 2020”

Εγινε η συνέντευξη Τύπου για το “Λέβαδος 2020”

- in Αθλητισμός, Βοιωτία, Εκδηλώσεις, Λιβαδειά, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εγινε η συνέντευξη Τύπου για το “Λέβαδος 2020”

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης  Λεβαδέων Μάριος Σάκκος, ο πρόεδρος του ΕΑΣ Αθανάσιος Βλάχος, ο πρόεδρος του ΑΚΟΛ Αναστάσιος Ακριδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΟΛ Χρήστος Πολατσίδης, σχετικά με την πραγματοποίηση του 5ου Αγώνα Ορεινού Δρόμου «ΛΕΒΑΔΟΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στη Λιβαδειά.

Ο αντιδήμαρχος Μάριος Σάκκος επισήμανε ότι ο Δήμος στηρίζει όλους τους αθλητικούς συλλόγους και τις εκδηλώσεις τους και κάλεσε τους δημότες να συμμετάσχουν στον αγώνα είτε ως αγωνιζόμενοι είτε ως θεατές. Η προσδοκία της δημοτικής αρχής είναι αθλητές και επισκέπτες να αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Τέλος ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τους χορηγούς και κυρίως τους εθελοντές που στηρίζουν τον αγώνα.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς-Εύβοιας Αθανάσιος Βλάχος, αφού μετέφερε τις ευχές του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου και του Γ.Γ.  Βασίλη Σεβαστή, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον δήμαρχο Ιωάννη Ταγκαλέγκα και στους υπόλοιπους φορείς για τη στήριξή τους, ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχής διοργάνωση του αγώνα. Τόνισε, παράλληλα, ότι με εκδηλώσεις αθλητικού τουρισμού επιτυγχάνεται ταυτόχρονα η προβολή της πόλης και των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΑΚΟΛ Αναστάσιος Ακριδόπουλος σημείωσε ότι η διοργάνωση του αγώνα ορεινού δρόμου «ΛΕΒΑΔΟΣ» έχει πλέον ξεπεράσει τα στενά όρια ενός αγώνα που διοργανώνει ένας σύλλογος, τονίζοντας ότι αποτελεί σημαντικό αθλητικό γεγονός της χώρας.

Τέλος, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΟΛ Χρήστος Πολατσίδης τόνισε τη σημαντικότητα τέτοιων αγώνων που βοηθούν τους ανθρώπους να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα και να έρχονται σε επαφή με τον αθλητισμό και τη φύση.  Αναφέρθηκε στις τεχνικές παραμέτρους του αγώνα, στις διαδρομές που θα ακολουθηθούν, στη διεξαγωγή διαδρομών από ανθρώπους με αναπηρία για πρώτη φορά και στη μεγάλη συμμετοχή  αθλητών (750 έως τώρα).

Δείτε εδώ την πρώτη διαδρομή 23,7 χλμ

Δείτε εδώ την δεύτερη διαδρομή 10,8 χλμ