Μακελειό στη Θεσπιές: Η εταιρεία σεκιούριτι με τους δύο νεκρούς σπάει τη σιωπή της

Μακελειό στη Θεσπιές: Η εταιρεία σεκιούριτι με τους δύο νεκρούς σπάει τη σιωπή της

- in Βοιωτία, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μακελειό στη Θεσπιές: Η εταιρεία σεκιούριτι με τους δύο νεκρούς σπάει τη σιωπή της

Η εταιρεία σεκιούριρι ενός εκ των δύο οικογενειών, μέλη των οποίων πήραν μέρος στην αιματηρή συμπλοκή της 13ης Δεκεμβρίου με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες στη Θήβα, εξέδωσε ανακοίνωση, απευθυνόμενη σε φίλους και συνεργάτες της.

Στο κείμενο γίνεται αναφορά στη φονική συμπλοκή που είχε γίνει στις Θεσπιές Βοιωτίας. Αφορμή αποτέλεσε μια πινακίδα που είχε τοποθετηθεί έξω από σχολείο, για την οποία υπήρχε διαφωνία για το εάν έπρεπε να είναι αναρτημένη ή όχι. Θύματα του αιματηρού περιστατικού ήταν πατέρας και γιος, ηλικίας 65 και 32 ετών, οι οποίοι έπεσαν νεκροί, ενώ τραυματίστηκαν ένας 33χρονος και ένας 52χρονος.
Η μία από τις δύο εταιρείες, με την επωνυμία «Pitbull Security», εξέδωσε για πρώτη φορά ανακοίνωση για το περιστατικό, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η εταιρεία που ιδρύθηκε από τους αδικοχαμένους πατέρα και γιο θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της. Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας, για τη συμμετοχή σας στο βαρύτατο πένθος που έπληξε την οικογένειά μας, από τον αδόκητο χαμό των Λουκά και Θεμιστοκλή Χριστοδούλου, οι οποίοι δολοφονήθηκαν με άγριο τρόπο, για λόγους που ουδείς λογικός άνθρωπος μπορεί να κατανοήσει. Παγωμάρα, φρίκη, κενό και αφόρητη λύπη είναι αυτά που νοιώθουμε μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που συνέβη εις βάρος της οικογένειάς μας στις 13/12/2019.

Ωστόσο, από θαύμα δεν θρηνούμε και τρίτο θύμα. Επέζησε της “ενέδρας” θανάτου, ο εξάδελφός μας Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, ο οποίος βλήθηκε από τους δράστες στην προσπάθειά του να λειτουργήσει σαν ασπίδα προστασίας του αδελφού μας, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Ως εκ τούτου, αφήσαμε να παρέλθει λίγος χρόνος προτού απευθυνθούμε σε εσάς και θεωρούμε καθήκον μας να σας διαβεβαιώσουμε για δύο πράγματα. Πρώτον, έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, για το ότι θα κάνουμε κάθε τι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες να λάμψει η αλήθεια και μόνον αυτή για τις πρωτοφανείς εγκληματικές πράξεις της 13ης/12/2019, ώστε να παύσει η παντελώς ανεύθυνη παραφιλολογία που τελευταία αναπτύσσεται από τους γνωστούς κύκλους και, Δεύτερον, για το ότι η εταιρεία μας “PIT BULL SECURITY”, η εταιρεία που με τόσο κόπο ίδρυσαν και λειτούργησαν οι αδικοχαμένοι πατέρας/σύζυγος και αδελφός/υιός μας, θα συνεχίσει να παρέχει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της σε εκείνους που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους (και είναι πολλοί αυτοί), γιατί θεωρούμε ότι τούτος, είναι ο μόνος τρόπος να αποτίσουμε τον φόρο τιμής που αρμόζει σε εκείνους που έφυγαν τόσο γρήγορα, ξαφνικά και άδικα.

Οικογένεια Χριστοδούλου
PIT BULL SECURITY»

ethnos.gr