Λιβαδειά: τα εγκαίνια του Vivian’s World και 120 φωτογραφίες

Λιβαδειά: τα εγκαίνια του Vivian’s World και 120 φωτογραφίες

- in Αγορά, Βοιωτία, Επιλογές, Επιχειρήσεις, Λιβαδειά, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Λιβαδειά: τα εγκαίνια του Vivian’s World και 120 φωτογραφίες

Ηταν ξεχωριστό το βράδυ της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019 στο κέντρο της Λιβαδειάς. Η κοσμοσυρροή στην οδό Καλιαγκάκη γύρω από τον αριθμό 6 αφορούσε τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος που εμπλουτίζει την αγορά της πόλης με έναν κοσμοπολίτικο αέρα υψηλού γούστου και αισθητικής.

Το Vivian’s World αποτελεί το καινούριο must σημείο διάθεσης  εξαιρετικών κομματιών από εκείνα τα μικρά στοιχεία  που κάνουν το ντύσιμό μας και γενικά την εμφάνισή μας κάτι περισσότερο από μια συμβατική υποχρέωση. Φτιαγμένα από αυθεντικά και αγαπημένα υλικά, όπως το ασήμι και ο χαλκός, οι ημιπολύτιμοι λίθοι, το δέρμα και το μαλλί,  τα vivian’s αξεσουάρ συνιστούν τις διακριτές πινελιές που δίνουν τον προσωπικό τόνο στην ένδυση μορφοποιώντας τις εκλεπτυσμένες ιδέες ενός ιδιαίτερου στυλ. Το Vivian’s World απευθύνεται στη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί που επιθυμούν να συμπορεύονται με τις πιο προχωρημένες τάσεις της μόδας και να ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη φινέτσα των επιλογών τους.

Παραμένει αξεδιάλυτο μυστήριο πώς διαδίδονται τα καλά νέα στην αγορά, αλλά όλος αυτός ο κόσμος που έδωσε το “παρών” στα εγκαίνια του Vivian’s World δεν περιορίστηκε στα τυπικά συγχαρητήρια και στις εγκάρδιες ευχές. Περιηγήθηκε στον χώρο, στάθηκε στα ράφια, επεξεργάστηκε υλικά, πρόβαρε προϊόντα, δοκίμασε επιλογές με έναν αδιάπτωτο ενθουσιασμό. Το πιο σημαντικό όμως ήταν οι συζητήσεις που εξελίχθηκαν γύρω από τα εντυπωσιακά αξεσουάρ και τις συλλογές κοσμημάτων, τα σχέδια, τα χρώματα, τα υλικά. Ενδιαφέρουσες στιχομυθίες,  ανταλλαγή απόψεων και κρίσεων πάνω στις ιδιαίτερες προτάσεις του καταστήματος, που άφησαν έντονο το αποτύπωμά τους στη λάμψη των ματιών και στα πλατιά χαμόγελα.

Η κυρία Βίβιαν Γαλανάκου, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ευχαριστεί όλους όσοι παρευρέθηκαν στα εγκαίνια για την αγάπη και τη στήριξή τους στο νέο της ξεκίνημα και υπόσχεται μια διαρκώς ανανεούμενη ποικιλία προτάσεων και επιλογών με ποιοτικά, πρωτότυπα και  οικονομικά αξεσουάρ που υπογραμμίζουν το προσωπικό στυλ και διαμορφώνουν την εικόνα που θέλουν να έχουν για τον εαυτό τους.

INFO

VIVIAN’S WORLD
ACCESSORIES

Καλιαγκάκη 6, Λιβαδειά

Τηλ. 22610 87395

email vivi.galanakou@