Διακρίσεις για τον ΦΕΟ Θήβας

Διακρίσεις για τον ΦΕΟ Θήβας

- in Αθλητισμός, Θήβα, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διακρίσεις για τον ΦΕΟ Θήβας

 

Με διακρίσεις άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής χρονιάς για το τμήμα Aντιπτέρισης (Badminton) του Φ.Ε.Ο. Θήβας.   Εννέα  χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και 2 χάλκινα επέστρεψε ήταν ο απολογισμός της ομάδας την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 στο Λαύριο όπου έγινε το Περιφερειακό πρωτάθλημα Αντιπτέρισης στις κατηγορίες  U-11, U-15 KAI U-19.

Στην κατηγορία κάτω των 15 ετών ( U-15 ) τα μετάλλια: στο απλό αγοριών ο Δημήτρης Ζαχόπουλος, στο απλό  κοριτσιών η Ελένη Μαυρίδη  και αργυρό η  Δέσποινα Παπαχρήστου.  Χρυσά στο διπλό κοριτσιών οι Δέσποινα Παπαχρήστου με την Ζωή Γκιόκα και στο διπλό μικτό  ο Δημήτρης Ζαχόπουλος με την  Ελένη Μαυρίδη.  Χάλκινα στο διπλό μικτό  Νικολέτα Δαούτη με τον Γιώργο Τσώτση.

Στην κατηγορία κάτω των 19 ετών ( U-19)  τα μετάλλια: Χρυσό  στο απλό αγοριών ο Γιώργος Τσιώλης και ασημένιο ο Γιώργος Γκιόκας. Οι ίδιοι πήραν το χρυσό και στο διπλό αγοριών.

Καλή παρουσία είχαν οι Χρήστος Παπαχρήστος και Παναγιώτης Τσώλης  στο διπλό αγοριών και  οι Δημήτρης Τσώτσης και Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου.