Βασικός ομιλητής σε συνέδριο στο Λονδίνο ο Κώστας Καραμανλής

Βασικός ομιλητής σε συνέδριο στο Λονδίνο ο Κώστας Καραμανλής

- in Πολιτική, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βασικός ομιλητής σε συνέδριο στο Λονδίνο ο Κώστας Καραμανλής
Pre-election campaign speech of the president of the New Democracy party, Kyriakos Mitsotakis, in Thessaloniki, Greece, on May 24, 2019. Greeks will vote on Sunday, May 26, for the Regional Government, Municipality and European Parliament elections. / Προεκλογική ομιλία του Προέδου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη στις 24 Μαΐου, 2019. Οι πολίτες της χώρας ψηφίζουν την Κυριακή 26 Μαίου για τις Νομαρχιακές εκλογές, Δημαρχιακές εκλογές και Ευρωεκλογές.

Ομιλητής σε συνέδριο στο Λονδίνο θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει στο κλειστό τριήμερο συνέδριο που οργανώνεται στις 6-8 Νοεμβρίου στο Cass Business School του Πανεπιστημίου City της βρετανικής πρωτεύουσας από το Costas Grammenos Centre for Shipping, Trade and Finance.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με αφορμή την 35η επέτειο από την ίδρυσή του από τον ομώνυμο καθηγητή, ενώ στη λίστα των ομιλητών συμπεριλαμβάνονται διεθνούς φήμης καθηγητές, πολιτικοί, διπλωμάτες και στελέχη από τους κλάδους της ενέργειας και της ναυτιλίας, από μεγάλα επενδυτικά funds και από τον τραπεζικό τομέα.