Υποπτες συναλλαγές στην αυλή του 1ου Δημοτικού Λιβαδειάς

Υποπτες συναλλαγές στην αυλή του 1ου Δημοτικού Λιβαδειάς

- in Uncategorized, Δημήτρης Λάμπρου, Κοινωνία, Λιβαδειά, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υποπτες συναλλαγές στην αυλή του 1ου Δημοτικού Λιβαδειάς

 

DL

 

του Δημήτρη Λάμπρου

 

 

 

 

 

 

 

Πληθαίνουν οι καταγγελίες που φτάνουν στο viotiaplus.gr για τις …δραστηριότητες που εξελίσσονται τις νυχτερινές ή μεταμεσονύκτιες ώρες στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς. Σύμφωνα με τους περιοίκους, ύποπτα πρόσωπα, μόλις πέσει το σκοτάδι, συγκεντρώνονται στον χώρο και προβαίνουν σε εξίσου ύποπτες συναλλαγές, που πολλές φορές συνοδεύονται από φασαρία και λογομαχίες, παραπέμποντας σε διακίνηση ή και χρήση παράνομων ουσιών.

Ασφαλώς κανείς από τους κατοίκους της περιοχής δεν τολμά να διατυπώσει οποιαδήποτε παρατήρηση, καθώς αποφεύγουν -όταν δεν είναι απαραίτητο- ακόμη και την έξοδο από την οικία τους ή τη διέλευση έξω από την αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι την ώρα που πέφτει ο ήλιος στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος παίζουν παιδιά παιδικής και προεφηβικής ηλικίας, γεγονός που κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο αυτόν τον θύλακα παρανομίας στο κέντρο της Λιβαδειάς. Ας κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι κι ας κάνουν το καθήκον τους. Και το viotiaplus.gr θα επανέλθει.