Προς παραχώρηση το Χιονοδρομικό του Παρνασσού

Προς παραχώρηση το Χιονοδρομικό του Παρνασσού

- in Βοιωτία, Δήμος Διστόμου - Αράχωβας, Λιβαδειά, Παρνασσός, Φωκίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προς παραχώρηση το Χιονοδρομικό του Παρνασσού

Γράφει η «ξενοδόχος»

Tουρισμός και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Με αυτό το σκεπτικό φαίνεται ότι η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου θέλει να αξιοποιήσει το Χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας που έχει και το πλεονέκτημα της εγγύτητας με την Αθήνα.

Η κ. Αγγέλα Μιχαλοπούλου, Γενική Διευθύντρια Αξιοποίησης Ακινήτων & Επιχειρηματικών Μονάδων της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου θεωρεί ότι

  • «ο τουρισμός, έστω κι αν έχει παρουσιάσει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, θα παραμείνει ένας τομέας με μεγάλες ανάγκες σε ποιοτικό προϊόν».

Στο πλαίσιο αυτό και μετά τις εγκαταστάσεις του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο που  πρόκειται να βγούν προς αξιοποίηση από την ΕΤΑΔ, ο μεγαλύτερος φορέας που συνδέεται με το Δημόσιο και έχει στην ομπρέλα της περί τα 68.000 ακίνητα  σκοπεύει να βγάλει μελλοντικά προς παραχώρηση το χιονοδρομικό όχι μόνο για την περίοδο του χειμώνα αλλά και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Η ΕΤΑΔ στο πλαίσιο του αναβαθμισμένου ρόλου που διεκδικεί, μετά το πλάνο αναδιάρθρωσης του 2018 θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει πιο «ώριμα» ακίνητα τα οποία θεωρεί ότι θα προσελκύσουν περισσότερο τους επενδυτές.

Πηγή: https://banks.com.gr