Ανταλλαγή επιστολών στην πλάτη του Νοσοκομείου Λιβαδειάς

Ανταλλαγή επιστολών στην πλάτη του Νοσοκομείου Λιβαδειάς

- in Πρώτη σελίδα
1

DL

 

του Δημήτρη Λάμπρου

 

 

 

 

 

 

Ανταλλαγή επιστολών καθώς τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς είναι πλέον εκρηκτικά και κανείς δεν μπορεί να δώσει μια λύση που να διασφαλίζει το αγαθό της υγείας για τους πολίτες της περιοχής μας. Οι ευθύνες είναι μεγάλες και ασφαλώς το κόστος της συνεχιζόμενης αδυναμίας εξεύρεσης λύσης είναι τεράστιο.

Εχω προτείνει τον μόνο αξιόπιστο οδικό χάρτη για να επιλυθεί το ζήτημα στη Βοιωτία με ταυτόχρονο καταλογισμό ευθυνών για τις διαχρονικές παθογένειες που μας οδήγησαν στην κατάσταση της πλήρους αδυναμίας. Θα δημοσιεύσω την πρόταση για μια ακόμη φορά ΕΔΩ: Ωρα Μηδέν για τα Νοσοκομεία στη Βοιωτία. Και κατόπιν θα αρχίσουμε να ερευνούμε τις συνθήκες που μας οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο το οποίο στοιχίζει ανθρώπινες ζωές.

Στις 28 Ιουλίου 2015 οι γιατροί του Χειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου Λιβαδειάς σε επιστολή τους καθιστούν σαφές ότι τον Αύγουστο δεν θα υπάρχει δυνατότητα κάλυψης εφημερίας για όλες τις ημέρες του μήνα. Δείτε την επιστολή.
1 2 3Επιστολή σχετική με το θέμα απέστειλε και ο χειρουργός ιατρός Κων. Πλιακοστάμος. Δείτε τη εδώ.

1 2Τέλος σήμερα 30 Ιουλίου απάντησε ο δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης. Δείτε την επιστολή.

1 2 3 4

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
mesi elinida mana
mesi elinida mana
6 years ago

εγω παντως θυμαμαι τον συλογο εργαζομενων του νοσοκομειου περσι ολο το καλοκαιρι να μας μοιραζει χ αρτια και να μας ξεσηκωνει για τηνελειψη γιατρων στο νοσοκομειο και τη συνεχη υποβαθμιση του .επισεις θυμαμαι οτι ταπαιδια μιλαγαν σωστα τα ελληνικα.Απο την αλλη δε θυμαμαι κανεναν γιατρο στο πλευρο τους παρα μονο εσας που βρισκοσασταν μονο εκει που υπηρχαν μικροφωνα και καμερες.Μηπως τελικα ειναι αλλος ο σκοπος σας γιατι τοσο πολεμο στο συλλογο δε μπορει κατι κρυβει