Λιβαδειά: Εκθεση Φωτογραφίας με τίτλο “Γυναίκα”

Λιβαδειά: Εκθεση Φωτογραφίας με τίτλο “Γυναίκα”

- in Λιβαδειά, Φωτογραφία
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Λιβαδειά: Εκθεση Φωτογραφίας με τίτλο “Γυναίκα”

Εκθεση της Ομάδας Φωτογραφίας της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς με τον τίτλο «Γυναίκα» συνδιοργανώνουν η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς και ο Σύλλογος Φίλων της Βιβλιοθήκης. Το θέμα επιλέχθηκε, για τρίτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με το Τροφώνιο Ωδείο και την κ. Παναγιώτα Καρακούση, αφού οι φωτογραφίες της έκθεσης πλαισίωσαν την ομότιτλη συναυλία του Ωδείου, την ημέρα της Ευρωπαϊκής Μουσικής.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο ισόγειο του Νερόμυλου από 13 έως 20 Σεπτεμβρίου 2019 και θα είναι ανοικτή στο κοινό καθημερινά  από 6:30 έως 9:30 μ.μ. και Σάββατο – Κυριακή 10:00 π.μ. με 1:30 μ.μ. και 6:30 με 9:30 μ.μ.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα των εγκαινίων, στις 8:00 μ.μ., θα γίνει προβολή των φωτογραφιών της κεντρικής θεματικής της Photobiennale 2018, η οποία αποτελείται από δύο διεθνείς ομαδικές εκθέσεις που παρουσιάστηκαν στο Μουσείο Φωτογραφίας και στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης με τίτλο «Capitalist Realism: Συντελεσμένο Μέλλον / Παρελθόν Διαρκείας» και τον ομότιτλο συλλογικό τόμο (Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας, 2018), από την επιμελήτρια της έκθεσης Πηνελόπη Πετσίνη.