Νεκρή στο κρεβάτι της 13χρονη

Νεκρή στο κρεβάτι της 13χρονη

- in Ελλάδα, Κοινωνία, Κόσμος, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νεκρή στο κρεβάτι της 13χρονη

Νεκρό στο κρεβάτι του βρέθηκε ένα 13χρονο κορίτσι στη Λεμεσό, από τη θεία της η οποία προσπάθησε να την ξυπνήσει για να πάει στο σχολείο.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο στον ύπνο της από ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο σήμερα θα γίνει νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια.

Το πλέον τραγικό είναι οτι 12 χρόνια πριν, η μητέρα του κοριτσιού είχε βρεθεί επίσης νεκρή στο κρεβάτι της από ανακοπή κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τότε το κορίτσι ήταν μόλις 6 μηνών.

Ο πατέρας της 13χρονης, ο οποίος είναι αστυνομικός κατέβαλε αγωνιώδεις προσπάθειες για να δώσει τις Πρώτες Βοήθειες στη κόρη του χωρίς αποτέλεσμα. Ακολούθως, ξεκίνησε με σκοπό να το μεταφέρει ο ίδιος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στα μέσα της διαδρομής συναντήθηκε με το ασθενοφόρο που είχε στο μεταξύ καλέσει και παρέδωσε το παιδί στο πλήρωμα.

Περίπου 40 λεπτά προσπαθούσαν τα μέλη του πληρώματος να επαναφέρουν το κοριτσάκι, χωρίς αποτέλεσμα. Στο νοσοκομείο, ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε απλώς τον θάνατό του. Ο πατέρας της 13χρονης στις 14 Ιουλίου, ενώ βρισκόταν εκτός καθήκοντος στο χωριό Όμοδος, έσωσε από πνιγμό από κατάποση φαγητού 7χρονο κοριτσάκι.